.Viki Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 heej co to je za adresu snad kopacek.cz ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 taky je mám objednané, pokud to dřív nevzdám, než přijdou. Ale já do nich nacpu H.I.D ky. Ty TYC mají na hovno to, že dálkovou mají zbytečně čočkovou a klasicku potkavací mají miniparabolku:( tyc maju "potkavaci" v cocke, akurat su vymenene pozicie, cocka je na vnutornej strane narozdiel od origo, kde je cocka na vonkajsej Jako fakt??? Já myslel, že dálková je čočka. To by bylo možná lepší. Objednal jsem si Angely, ale už mě to trošku přestává bavit, tak při nejhorším koupím ty TYC. Ještě jeden dotaz. Jaká je žárovka v čočce??? Mám totiž H.I.D ky H7 a rád bych je využil. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 taky je mám objednané, pokud to dřív nevzdám, než přijdou. Ale já do nich nacpu H.I.D ky. Ty TYC mají na hovno to, že dálkovou mají zbytečně čočkovou a klasicku potkavací mají miniparabolku:( tyc maju "potkavaci" v cocke, akurat su vymenene pozicie, cocka je na vnutornej strane narozdiel od origo, kde je cocka na vonkajsej Jako fakt??? Já myslel, že dálková je čočka. To by bylo možná lepší. Objednal jsem si Angely, ale už mě to trošku přestává bavit, tak při nejhorším koupím ty TYC. Ještě jeden dotaz. Jaká je žárovka v čočce??? Mám totiž H.I.D ky H7 a rád bych je využil. Díkes je tam H7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Pro aspon zakladni predstavu jsou fota na kropacek.czEDIT: Namontovane na aute samo... nic proti, ale je to www.kopacek.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 asi na to seru,pořád slybujou a prd už mě to nebaví,at si je strčej do prd.le Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Pro aspon zakladni predstavu jsou fota na kropacek.czEDIT: Namontovane na aute samo... nic proti, ale je to www.kopacek.cz jsem ale... sorry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eda kemling Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 (editace) Nazdar lidi, světla Angel eyes dorazila:-), trvalo to sice přesně rok od prvního zveřejnění, ale už jsou tady!!! Můžete vesele objednávat a kupovat, cena je 4 999,-Kč za pár, seženete je na adrese www.x1.cz. Zatím jsou ještě skladem, ale jak dlouho?... zdraví Vás X1 team info též telefonicky: 774 25 62 62 nebo 774 35 63 63 Editováno: 1. Listopad 2007, autor: eda kemling Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Eda dnes o 6:00 PM zaregistrovaný, a keď som členom klubu dostanem ich za tú cenu ako je na banneri????? REKLAMA Nazdar lidi, světla Angel eyes dorazila:-), trvalo to sice přesně rok od prvního zveřejnění, ale už jsou tady!!! Můžete vesele objednávat a kupovat, cena je velmi příznivá: 5 490,-Kč za pár, seženete je na adrese www.x1.cz.Je jich ale omezené množství, takže kdo zaváhá... zdraví Vás X1 team info též telefonicky: 774 25 62 62 nebo 774 35 63 63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eda kemling Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 banner je starý, situace se mění každým okamžikem, teď platí cena 4999,- kč a pro všechny! Eda dnes o 6:00 PM zaregistrovaný, a keď som členom klubu dostanem ich za tú cenu ako je na banneri????? REKLAMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 tak objednávka u kopáčka zrušena, protože při dotazu kdy bude objednávka vyřízena, přišla odpověď že světla dorazí koncem listopadu. Doufám že ty od x1 jsou v tmavým provedení stejný jako na fotkách u kopačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 uz jsem tam volal pred 14 dny.. a prave ze neni.. Oni preferuji tmave provedeni takove, jake maji na obrazku oni a ne kopacek se stribrnymi pruzory :( nejak nechapu, kde to teda kazdy kupuje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrspet Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Tak já mám světla od p.Kopáčka už doma, dnes přišli poštou(stříbrný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 FAKT?!!! foto, detaily, porovnani s originaly.. vsechno musis pro nas nedockavce napsat a podrobne rozebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 tak jsem zatím nechal na x1 svojí objednávku pozastavit, protože si myslím že ta tmavá světla bez stříbrných průzorů budou takový o ničem. Snad mi teda vysvětli jak ve skutečnosti vypadají. Co ty chromovaný, už je máš na autě?? dej sem kdyžtak fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrspet Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 (editace) Tak světla jsou moc pěkný. Dílenský zpracování o proti originálu je OK . Světla jsou osazený potkávací žárovkou H7 a dálkovou H1+dva svítící kroužky jako parkovačka. Naopak není na nich objímka pro žárovku blinkrú a motorek naklápění. Foto světel mohu dodat ale ne na autě ,budu je dávat až na jaře Editováno: 3. Listopad 2007, autor: pitrspet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Tak světla jsou moc pěkný. Dílenský zpracování o proti originálu je OK . Světla jsou osazený potkávací žárovkou H7 a dálkovou H1+dva svítící kroužky jako parkovačka. Naopak není na nich objímka pro žárovku blinkrú a motorek naklápění. Foto světel mohu dodat ale ne na autě ,budu je dávat až na jaře Souhlasím, já už je mám na autě , to že tam není objímka na blinkr nevadí, protože perfektně pasují ty z původních světel. To samý vlastně platí i o motorku naklápění. Parkovačky svítí neskutečně sytě a světlo je hodně bílý, dá se říct, že jako zářivka a to i v denním světle. Jsem spokojenej... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Clovece, a fotos??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Jo jo taky bychchtel videt foto.... a co svitivost tech potkavacek jaka se ti zda oproti originalum?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 boooze mujjjj... kluci fotky.... popis je pekny ale chceme videt i to co normalnim okem neni videt :D.... takze foto pleeeaaaaaassssss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofa Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 (editace) Tak světla jsou moc pěkný. Dílenský zpracování o proti originálu je OK . Světla jsou osazený potkávací žárovkou H7 a dálkovou H1+dva svítící kroužky jako parkovačka. Naopak není na nich objímka pro žárovku blinkrú a motorek naklápění. Foto světel mohu dodat ale ne na autě ,budu je dávat až na jaře Souhlasím, já už je mám na autě , to že tam není objímka na blinkr nevadí, protože perfektně pasují ty z původních světel. To samý vlastně platí i o motorku naklápění. Parkovačky svítí neskutečně sytě a světlo je hodně bílý, dá se říct, že jako zářivka a to i v denním světle. Jsem spokojenej... :-) Sevsim muzu jenom souhlasit az nato , ze po dnesnim pouzivani me prestaly svit krouzky na strane pred ridicem :-( Co stim? Editováno: 3. Listopad 2007, autor: fofa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 O ouuu... takze reklamace... takze zase svetla na dlouho nekde v pr.. ale je to teda pekne na kua... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Co je vubec zdrojem svetla pro ty krouzky? Pokud to neni normalne vymenitelna zarovka nebo LED, je to dost na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 hoďte sem někdo nějaký detailní foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Tak co ty fotkyyyyy, sice světla naše hatatytla taky asi vyzkouší, no ale ať víme jestli to máme vůbec zkoušet:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofa Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 O ouuu... takze reklamace... takze zase svetla na dlouho nekde v pr.. ale je to teda pekne na kua... To je pekne na ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.