Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak jsem také dodělal: 

5E71D050-2C23-4694-8CFF-CA0A7FF618EB.jpeg

BA570AB8-DB10-407C-AE31-C3758EDC8F77.jpeg

Ahoj a děkuji za postřeh, ale takhle ji mám z výroby i ve VW Passat a i v Audi A3, tak jsem ji dal stejně. Osobně si myslím, že je to jedno... Co jsem ale zjistil, že ze spodního kloubu má snahu vzpěra vyskočit= je tam už moc ostrý úhel a pojistka se pořádně nezaklapne = zůstává cca. 1mm ve vzduchu a můžeš rukou docela volně ten píst z kloubů nadzvednout ? Tak jsem píst otočil, jestli to nebude lepší ale je to stejné = pojistka nedoklapne a ani když jsem jí pomohl šroubovákem. Můžete si to někdo vyzkoušet u sebe, jestli ve spodním čepu pořádně drží? Jinak mluvím o VW UP R.v. 2013.

• 3 týdny později...

Ahoj a už mám příčinu problému:

Co jsem ale zjistil, že ze spodního kloubu má snahu vzpěra vyskočit= je tam už moc ostrý úhel a pojistka se pořádně nezaklapne = zůstává cca. 1mm ve vzduchu a můžeš rukou docela volně ten píst z kloubů nadzvednout ?Tak jsem píst otočil, jestli to nebude lepší ale je to stejné =pojistka nedoklapne a ani když jsem jí pomohl šroubovákem.

Problém byl v tom, že jsem vrchní kloub do pantu kapoty našrouboval do otvoru po odmontované původní vzpěře. Tím byl úhel moc velký a pojistka na plynové vzpěře se nedoklapla. Prohlédl jsem si tu fotky a pochopil jsem, že jsem udělal chybu, že je potřeba namontovat vrchní kloub do otvoru po držáku hadičky ostřikovačů a tu pak zajistit stahovací páskou k pantu. 

• 1 rok později...

Ahoj, tak jsem také nasadil plynovou vzperu. Bohužel úplně to nesedí. Šrouby jsem koupil v autokelly. Asi jsou trochu kratší, nebo pružina delší. Má tendenci vyskakovat a trochu se soupe při zavření o to “L” profil na haupne. 
nevite jestli by šlo spodní uchycení dat do te díry blíž ke světlu (neohne se to pod silou pružiny. 
Diky

EC569FDB-4697-4418-BF19-E6F961CE3A84.jpeg

28952EA6-C5DA-40EE-ACC0-71E40CB5AE42.jpeg

3B6B1D69-87AE-4856-BB88-D145CF04F46F.jpeg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.