pasat Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Ahoj a trochu to oživím s informací, že kulové čepy lze koupit i v ČR od ACI : 9900Z03 za 50Kč/ks https://www.aci.cz/9900z03-kulovy-cep-plynove-vzpery-prumer-cepu-10-mm-zavit-m6-_d301442.html Jinak všem VELKÉ díky za super nápad a návod! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Tak jsem také dodělal: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Ahoj a děkuji za postřeh, ale takhle ji mám z výroby i ve VW Passat a i v Audi A3, tak jsem ji dal stejně. Osobně si myslím, že je to jedno... Co jsem ale zjistil, že ze spodního kloubu má snahu vzpěra vyskočit= je tam už moc ostrý úhel a pojistka se pořádně nezaklapne = zůstává cca. 1mm ve vzduchu a můžeš rukou docela volně ten píst z kloubů nadzvednout ? Tak jsem píst otočil, jestli to nebude lepší ale je to stejné = pojistka nedoklapne a ani když jsem jí pomohl šroubovákem. Můžete si to někdo vyzkoušet u sebe, jestli ve spodním čepu pořádně drží? Jinak mluvím o VW UP R.v. 2013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 Ahoj a už mám příčinu problému: Co jsem ale zjistil, že ze spodního kloubu má snahu vzpěra vyskočit= je tam už moc ostrý úhel a pojistka se pořádně nezaklapne = zůstává cca. 1mm ve vzduchu a můžeš rukou docela volně ten píst z kloubů nadzvednout ?Tak jsem píst otočil, jestli to nebude lepší ale je to stejné =pojistka nedoklapne a ani když jsem jí pomohl šroubovákem. Problém byl v tom, že jsem vrchní kloub do pantu kapoty našrouboval do otvoru po odmontované původní vzpěře. Tím byl úhel moc velký a pojistka na plynové vzpěře se nedoklapla. Prohlédl jsem si tu fotky a pochopil jsem, že jsem udělal chybu, že je potřeba namontovat vrchní kloub do otvoru po držáku hadičky ostřikovačů a tu pak zajistit stahovací páskou k pantu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisi69 Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Ahoj, tak jsem také nasadil plynovou vzperu. Bohužel úplně to nesedí. Šrouby jsem koupil v autokelly. Asi jsou trochu kratší, nebo pružina delší. Má tendenci vyskakovat a trochu se soupe při zavření o to “L” profil na haupne. nevite jestli by šlo spodní uchycení dat do te díry blíž ke světlu (neohne se to pod silou pružiny. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.