Přejít na obsah

DYXiCZ

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    93
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli DYXiCZ

  • Narozeniny 24.10.1995

Kontaktní metody

  • Web URL
    www.fb.com/CarRetrofits

Návštěvy profilu

2 967 zobrazení profilu

Oznámení DYXiCZ

  1. BCM musíš nakódovat podle své staré, pokud nemáš staré kódování, musíš upravit stávající ručně, nebo sehnat někoho kdo muže kódování obnovit online. Pravděpodobně je špatně nakódován počet dveří, a proto je jednotka nechce zamykat. Dálkové ovládání v klíčku zvládne taktéž člověk s obyč VCDS, online je totiž potřeba jen na immo
  2. @ZdrubAhoj, nalakovat tu plastovou vroubkovanou palubku by bylo čiré bláznovství. Původně to tedy byla stříbrná lesklá
  3. @ZdrubAhoj, k ničemu. Buď je auto po nehodě, a je vyměněná palubní deska. Nebo si držák někdo dodělal.
  4. Mě na VW radiu (kvůli kameře) škodovácká appka normálně funguje, takže by neměl být problém ani u seatu :)
  5. Cenově instaluju komplet sadu Swingu za cirka 7000kč. (včetně lampičky, mikrofonu, instalace atp..) Sadu držáku na telefon pak za cirka 3000kč včetně onoho držáku. (+ frézování díry, nabíječka atp.) Swing+ se do NSF aut (naši prcci) nikdy nedával. Pouze klasickej Swing a Swing s DABem
  6. Přesně jak píšeš, u Swingu to funguje čistě přes mobilní Appku a musíš dotáhnou mikrofon pro HF a s tím je spojená i výměna stropní lampičky (za předpokladu že se vydáš cestou originálu) Ale máš aspoň štěstí v tom že máš tu možnost přejít na Swing :) Auta starší než 08/2016 tu možnost nemají :)
  7. Ahoj, na tomto rádiu Move&Fun nezprovozníš, Move&Fun je určeno pouze pro radia Funky. V případě tohoto novějšího Blues rádia, měníme rádio za Swing, a dodáváme držák telefonu s aplikací :)
  8. @Foliman ahoj, vyměníš patku v palubní desce (1S0035935B) a poté už ti tam sedne origo držák telefonu :)
  9. @HWSpeedy Já jsem ten Vojta :D :D Ten mezikus se vkládá mezi ty dvě části držáku :) (mezi nohu a ramena)
  10. Ahoj, patří na auta po modelové péči a faceliftu :) Každopádně do starších aut lze dostat výměnou té spodní patky která je v palubovce :)
  11. Ahoj, přiizpůsobení pouze ODIS + Online :) KM na maxidotu umí pouze SMOK :)
  12. Tak pro oživení tohohle tématu přidám pár fotek :)
  13. S tou už nějákej ten pátek také jezdím :) celkem fajn, ale půjde přešít do Alcantary jako zbytek auta, ta čínská "kůže" je nic moc. Manžeta už v alcantaře je, ale chce to prošívání, teď je to takové slabší :)
  14. @sam121 Zase taková hitparáda to není, příjde mi to jako kýč, vzhledem k tvaru blinkru. Každopádně : https://www.aliexpress.com/item/4000133570500.html - už jsem od tohohle prodejce bral víckrát a vždy vše ok :)
  15. DYXiCZ

    Zadní kamera

    @Mathev Ahoj, s kamerou už rok pohodově jezdím, bez radia z VW Up se ale neobejdeš, škodovácké rádio nemá osazené video chipy. Řešení je tedy uplně jasné, pořídit radio z Upa, přehodit přední panel, nakodovat na kameru a odblokovat CP ( CP přes VCDS neuděláš, musíš do autorizáku nebo k někomu kdo má on-line a pířístup na GeKo) Stačí se zastavit a mile rádi ti zástavbu provedeme, bohužel pro tebe to máš z ruky. (Praha/Liberec)
×
×
  • Vytvořit nový...