jtfcobra Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Prosím ví někdo jak se dokoduji jízdní režimy když to v RS nemam Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 (editace) To by se mi taky líbilo.. Ale nikdy jsem to v sekci kodovaní nenašel :/ Ale popravdě nevím jak bych se do té funkce dostal.. Když na to nemáme tlačítko :X Takže si myslím, že to nebude tak lehké.. Editováno: 26. Březen 2018, autor: Ulipek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Talcitko koupím a uvidíme a zapojimOdesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Celou radu tlacitek se vsema krom vypinatelneho ESP mam. Vypinatelne ESP je vpravo nahore. Ale stoji to origo par kacek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 13 hours ago, Aleš_BX said: to není tlačítko, ale objednává se a kupuje celá řada tlačítek, ta horní nebo ta dolní tlačítková lišta se mění jako celek... a o tlačítku to jiště jenom nebude To myslím všichni víme.. že to je celek.. Myslel jsem to tak, že NEBUDE stačit vyměnit pouze tlačítka.. Ale i el. instalaci.. a to teda hodně štěstí :X 10 hours ago, Strabag said: Celou radu tlacitek se vsema krom vypinatelneho ESP mam. Vypinatelne ESP je vpravo nahore. Ale stoji to origo par kacek. Ano, stojí to necelejch 600kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 27. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Je tu někdo kdo to úspěšně dodělal?Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 27. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Už jsem objednal tlacitka 5E2927238RWHS uvidíme zda přijde to co potřebuji PDC, asist , el.kufr, rs tlačítko ale nevím zda to není pravostrane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 27. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Návod na aktivaci http://cloud.tapatalk.com/s/5ab9e406435b3/5G0%20054%20809%20MODE%20SELECTION%20XaGiCo.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Ale v češtině to asi nemáš co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 27. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 V češtině ale ještě musím zjistit co se aktivuje přes vcds ne přes odis http://cloud.tapatalk.com/s/5ab9e784df905/Montage-5G0054809.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 (editace) Teď zda bude fungovat to samé i na Škodovkách Nicméně docela drahá sranda na to, že vpodtate nic ta sada neobsahuje Sada stojí: 3086kč s DPH + v mém případě doobjednání lišty tlačítek 1004kč s DPH ze sady použijeme vlastně jen drátky Editováno: 27. Březen 2018, autor: Ulipek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 27. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 To vůbec nepotřebuješ koupíš jen tlacitka kabeláž si udeláš už mám konečně shema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Super, tlacitka mi dojdou zitra.. mohl bych te poprosit zda bys mi poslal schema treba do zprav? Moc diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 27. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Jaké jsi objednaval cislo tlačítek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 27. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Schema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Objednal jsem číslo: 5E1927238Q WHS A vše došlo tak jak jsem chtěl Co přesně potřebuješ ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 To co jsi poslal ale potřebuji i parkování posílám co mamKufr el., cidla , parkování Máš číslo dilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 (editace) Co ty na to? Dle VINka toho auta je to číslo: 5E1927238R WHS Editováno: 28. Březen 2018, autor: Ulipek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Objednal jsem to uvidíme snad je to oni cislo a co už máš vyřešené kódování ja jsem se k tomu ještě nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Myslím že to bude na 100% ono bral jsem to podle auta a čísla karoserie.. A nikdy se tam nic neměnilo A kodování nebude problém si myslím.. Odisa máme k dispozici oficiálního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 28. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Tak dej vedit odis sice nemám musím to najít ve vcds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Jasný, ozvu se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 29. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Všude jsem to nasel ale ne jen v navigaci 5E a motor 01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Toto sa nedá dorobiť. Na aktiváciu je treba FEC, ktorý sa cez FFS zadá a dôjde k odblokovaniu uvedenej funkcionality v danom vozidle. Na rozdiel od VW ale bohužiaľ pre Škodu neexistuje a teda aj pri správnom zapojení to nepôjde aktivovať a nebude to fungovať. Je to podobné, ako dorábka tempomatu, aktivácia smartlinku alebo hlasového ovládania. Tieto idú zakúpiť ako príslušenstvo, ale jazdné profily nie... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 12. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Aj jízdní profily jdou dokoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.