TomXP Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 Ahoj, mám v autě originální rádio Stream s BT a zanedlouho ho budu měnit za jiné 2 din. Chtěl bych využít pro BT handsfree originální mikrofon který v autě mám a se kterým jsem naprosto spokojený. Na rádiu žádný otvor není, takže bude zřejmě externí. Nikde ale nemůžu najít kde je umístěn. Zkoušel jsem při probíhajícím hovoru klepat na různá místa jestli na to nepřijdu, ale na nic jsem nepřišel. Gůgl taky nic. Nevíte někdo jak to je řešené ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 Ve všech koncernových autech jsem měl vždy mikrofon v oblasti stropní lampičky, tedy bych hledal i u OII tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomXP Vloženo 30. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 dík, vyndám a mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Ano, presne tam to je. Na prvni pohled je tam videt zebrovani zevnitr zakryte nejakym cernym filcem? Nevim co to je za matros... To zebrovani je na obou stranach, asi kvuli pravostrannemu rizeni, aby nemuseli vyrabet 2 ruzne dily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 (editace) Nie filc, skor molitan, alebo nieco podobne http://wirer.sk/f3_mikrofon_bt/ Mikrofon davas iba na jednu stranu, druhu nechavas ako je Editováno: 7. Květen 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.