wltn1 Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 (editace) Dobrý den, mohl by mi někdo prosím přesněji popsat co znamená chyba P0132 O2 Sensor Cirtuit Hight (Bank 1 Sensor 1)? Tato chyba se objevila jen na chvilku a poté už vůbec a jinou chybu to nehlásí. Na volnověh trochu kolísají otáčky a po sešlápnutí plynu se propadnou až auto skoro chcípne, ale to jen občas. Ovšem od té doby pokud s autem jedu, tak při sešlápnutí plynu se mi občas plyn propadne a musím znova sešlápnout spojku a znova plyn aby zase jelo normálně. Nejdříve to bylo jednou za 100km cca a nyní to je cca po 2km najeti (asi kdyz se ohreje motor). Auto je dva měsíce po výměně lambda sondy a katalyzátoru. Editováno: 31. Březen 2018, autor: wltn1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antonin Vevoda Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Ahoj, podařilo se to nějakým způsobem opravit? Mám tu samou závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.