David Mikel Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Zdravím kromě toho, že nevím jestli jsem správně zařadil tohle téma tak bych se chtěl zeptat..... Jak odstranit tyhle tečky zkoušel jsem odmastit i nějaké čističe ALU. Není to od brzdových destiček mám to na předních i zadních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crow-x Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Běžně to bývá zapečený brzdový prach.. nepřehazoval jsi někdy kola? Přední za zadní? Když koukám na fotku zblízka přijde mi to jako cákanec barvy.. nenatíral jsi třeba plot nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Mikel Vloženo 4. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 To určitě né ani jsem je nepřehazoval co je mám. To jsem chtěl tento rok. Místo toho nemám vůbec chuť je tam dávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Mikel Vloženo 4. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Napadlo mě to rozleštit třeba Tempem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crow-x Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Jo to zkus... možná nějakou drsnější metodu.. já teda nevím jak je ten lak kvalitní ale já když renovoval ALU kola tak jsem to bral měděným kartáčem a odlítali jenom nečistoty. Zajímalo by mě jestli je to n povrchu a pak by jsi to mohl sundat dolů nějakým brusným papírem (1000 a výše) pod vodou !!! nebo je to už v laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Mikel Vloženo 4. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Na povrchu je to hladké takže si myslím že se to zažralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Nevim co to je. Sam sem mel problem s Alu, kdyz jsem pouzil prostredek na cisteni hlinikovych kol ve spreji. Po case se to zazralo. Chtelo to poradne odmastit a cistit. A zase mam dolestene, ciste disky. TEd uz vim, ze spray je dobry, ale po pouziti to chce poradne umyt, ne jen oplachnout. Nepouzival si neco ve spreji na disky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.