Přejít na obsah

rojan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

2 785 zobrazení profilu

Oznámení rojan

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Nedávné oznámení

12

Popularita

  1. Přidejte do seznamu další 2 lidi :) rojan + 1 Těším se na setkání s vámi. Věřím, že vsichni dostanou placky. Tak zitra v 14.
  2. Zdravím všechny, nějakou dobu jsem nebyl u vas na setkáních. Rád se s vámi setkám, jenom to, že v sobotu, 22. června se vracím z dovolené. Pokud si domluvíme pozdější datum, po 22, rad přijedu. Místo není překážkou.
  3. Zakladni otazka: zda mas zarovky nebo Ledky? Nesviti pri zapnutem zapalovani nebo i pri otevreni auta DO (po delsi dobe)? Jeden okruh napajeni jde pres pojistku, dalsi napajeni jde primo z jednotky. U starsich rocniku je to pojistka c. 23. Zkontroluj jeste jednou podle popisu v manualu. Je mozne, ze nektere rocniky maji zmenene ulozeni pojistek. Podle toho, ze vsechny zdroje svetla nesviti, vypada to spis na prerusene napajeni, kablik, spadly konektor, pojistka ?
  4. rojan

    Slevy, bonusy

    Presne tak. Uvazoval jsem o koupi nove Skodovky (treba i Scaly) a stavajici na protiucet. Nabidli 140 tisic. Pri cemz bezne za moje auto (rv, vybava, najete km) chteji 180 - 200 tisic. Tim padem i kdyz davaji 25 tisic slevu, tak tu slevu spolkne prave vykup auta. Po informaci dealerovi, ze zasadne sam prodam za vic a celkove bych doplatil, uz se vubec neozval. Je treba dobre zvazit, jak prodat auto a neprodelat pres dealera.
  5. Zkus demontovat remen a zapnou na moment motor. Zda to neni lozisko aliku.
  6. Ten vykres je divny. Pokud tam opravdu jednotky proudu jsou A, pak pocatecni odber proudu je 2,5 A -> 2,0A (!) a pak stejne je tam 0,2 - 0,25 A. To je moc. Po delsi dobe bez nabijeni baterka nenastartuje nebo dokonce rychle odejde. Je skoda, że tam neni uvedeno jeste napeti ...
  7. Nevim co to je. Sam sem mel problem s Alu, kdyz jsem pouzil prostredek na cisteni hlinikovych kol ve spreji. Po case se to zazralo. Chtelo to poradne odmastit a cistit. A zase mam dolestene, ciste disky. TEd uz vim, ze spray je dobry, ale po pouziti to chce poradne umyt, ne jen oplachnout. Nepouzival si neco ve spreji na disky?
  8. rojan

    PTC v Rapidu

    Diky za info. To je to co jsem hledal
  9. rojan

    PTC v Rapidu

    Nazdar "rapidaci", Mam dotaz na PTC. Je to aspon v nekterych TSI? Jak to poznam? - nemam pristup k VCDS. Kdy to funguje? Hledal sem na forum - ale byly 2 prispevky z OI z 2010 ... Dekuji za vasi odpovedi.
  10. Dalkove byly a snad jsou H15. Pravda je, ze jak dalkove tak potkavaci maji 55 W.
  11. V sobotu od 17:00 jsem pozvan na 50 ... Takze - v sobotu - rad se setkam co nejdrive. Abych pak stihl dostat se domu. A co tak sraz na benzince Shell na dalnici za Bohuminem (pred hranicema) ve 13:00 ? Odtud je to cca 35 min do Europy. Nebo snad nedele? Tam uz nemam zadna omezeni Zdravim
  12. Prijezd od Bohumina, po dalnici. Od 1. do parkoviste za 7. je cca 6 km. 1. - sjezd do prava 2. - sjezd do prava 3. - sjezd do prava, to neni krizovatka, 4. - sjezd do leva 5. - rondo - jedeme do leva 6. - sjezd do prava 7. - rondo - jedeme v levo 8. - parking Zkousel jsem nekolikrat hodit tady planek dojezdu, ale nepodarilo se. Je to na adrese: ulozto.cz/xRUKvbQ6/mapa-jpg Vyjezd zpet na jih, na dalnici, je jednodussi. zdravim rojan
  13. Co tak 21 kvetna, sobota, ve 14 hod, Koprivnice ? Je to 16 km od Noveho Jicina, cesta 48 (z D1 od Lipnika nad Becvou, pres Hranice, smer na Frydek Mistek) Auta na parkovisti u Muzeum. Dopoledne navsteva Muzeum Tatra v Koprivnici (sobota, otevreno od 9:00 do 17:00), nebo namesti, zamek a truba ve Stramberku (z parkoviste je to 3,5 km) nebo zamek Kunin - http://zamek.kunin.cz/ Posezeni - od 14 hod (~15 hod.), rest. penzion Pod Bilou Horou - kousek od budovy Muzeum Tatra http://www.ubytovani-beskydy-koprivnice.cz/ GPS souřadnice: 49°35'56.44"N; 18°8'28.53"E
  14. V Rapidu jsou dve klapky v kufru, po leve a prave strane. Jsou stejne jako v F nebo O. Maji obj. c. 3T0819465A. Je to jak v LB tak i v SB.
  15. Pokud mas certifikat (nebo homologaci) na TZ - tak neni problem namontovat ho. Mechaniku zvladne kazdy, je treba sundat zadni naraznik, ocelovou vyztuhu, a namontovat TZ. S elektrikou to neni slozite. Nemusel jsem kodovat elektroniku vozidla. Standardne po spravne montazi elektronika vypne cidla couvani pri pripojenem voziku. K TZ mel jsem elektonicky modul. ten jsem namontoval v kufru, u jednotky, pod tapicirunkem. Obecne - elektrika (napajeci kabely) zasuvky jsou zapojeny bezne, je tam treba zavest samostatny kablik +12 V od pojistek, a jedine 1 kablik je treba zapnout na elektroniku z zavazadlovem prostoru, na cidlo.
×
×
  • Vytvořit nový...