ddf Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Ahoj, jde ze Superba sportline (pokud se dají sehnat) okenní lišty na L&K. Chtěl bych černé místo stříbrných. Maska atd už vím. Děkuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaarty92 Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Jestli je to combi, tak přední a zadní není problém. Problém je s pevnýma sklama vzadu, které by si musel vyříznou a nalepit nové s černou lištou. V případě sedana je to jednodužší, nemusíš nic řezat, ale na zadních dveřích musíš vyměnit celé vedení skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddf Vloženo 8. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Je to sedan, ale i tak je s těma zadníma sraní když ti tak slyším. A dají se někde mimo škodu sehnat? Nebo nevíš jestli by šli polepit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaarty92 Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Vyměnit to není žádný problém, stačí ti na to 20 a 30 torx, 30tka klíček a trocha jarové vody :). Jestli to jde sehnat i mimo škodu netuším a s polepováním nemám zkušenosti, ale myslím, že někdo kdo to dělá by to mohl zvládnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddf Vloženo 15. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Děkuji nějak v květnu se na to vrhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dc98 Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Podařilo se ti je někde sehnat ? Přední masku a spodek jsem dokázal koupit za pár kaček na internetu, ale ty boční lišty okolo oken, jsem nikde nenašel a v servisu mi řekli, že mi je za 20tis vyměněj :) To mě rozesmálo... Díky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 každa seriozna firma čo robi s foliami ti to dokaže oblepiť do folii a nepoznaš rozdiel.... sam ich budem na combiku davať do folie... ale asi až buduci rok po zime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dc98 Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Tak až to budeš mít, napiš...zajímá mě, jak to dopadne a bude vypadat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 jasna vec..... zajtra idem rano na olepenie..... určite tu postnem fotku pred a po .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Dnes som bol na tom polepe... a myslim že je to super ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxalera Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Je to pekne. A hlavne lacnejsie. Ja mam sportline a na zadnych dverach na trojuholniku mi to odstavalo od dveri. Chceli objednavat len ten trojuholnik, lebo to sa tam lepi. Neviem ci to nebolo okolo 400 Eur. Nakoniec dostali pripis od vyrobcu. Zalepili a zatial drzi. Inak Stenly pekna kara. To mas 20" kolesa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Ďakujem.... ano 20' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Co chteli za to polepeni list ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Pěkné, ale u těch 20" snad musí být cítit v kabině každý kamínek. Já jsem teď přehodil zimaky 17" na 18" disky letní a na komfortu je to už znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 polepenie stalo 80€ (cca 2000kč) .... je to už offtopic ale nieje to vobec hrozne na tych r20 je to uplne rovnake ako som to mal v r19 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasL&K Vloženo 23. Červen 2019 Sdílet Vloženo 23. Červen 2019 Ake su na tych R20 pneu? ja mam tiez L&K a premyslal som nad tymi listami, ale je to raz L&K tak to tak necham, ak ked chrom moc nemusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 toto už bude asi na odpoved do inej temy... ale pneu mam 245/35 r20 @ThomasL&K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.