robinho.alwin Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Dobrý den, mám dva menší dotazy. Jak je to s legislativou, když na jedné nápravě mám pneu Barum Brillantis 2 185/60/14 a Barum Brillantis 185/60/14? Dále by mě zajímalo, jak je to vzhledem k zápisu v TP, kde mám pouze rozměr 165/70/14. Musím si někde zařídit dodatečné zapsání mého rozměrů, i když je to výrobcem povoleny rozměr? Jde mi hlavně o řešení například v případě pojistné události. Moc díky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky99 Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 K první otázce - ano, můžeš to tak mít. K té druhé - pokud používáš jiný rozměr než uvedeny v TP, může nastat problém v případě nehody. Pojišťovna může krátit plnění, nebo neplatit vůbec. Takže zkusit dodatečně zapsat, nebo mít rozměr dle TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky99 Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Špatně jsem četl, na jedné nápravě to mít nemůžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 (editace) na jedné nápravě stejné pneu, pneu na přední a zadní se můžou lišit, pokud je stejný rozměr. Dodám, že ráfky musí být na všech kolech stejné konstrukce. A další rozměry bych nechal dopsat do TP Editováno: 12. Duben 2018, autor: tomik.cesko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.