maca13 Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Zdravím lidi, začalo mi svítit slabě podsvícení stupnice teploty a benzínu. Jenom stupnice.Ručičky svítí dobře. Ptal jsem se mezi octáviákama,ale žádnej uspěch. Neví tady někdo ? díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 zalezi jestli mas facelift nebo ne... je mozne, ze odesly diody do vecnych lovist... rozeber budiky a zapoj si je bez potisku a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 13. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 jj, je to facelift... venku už byli, ale na nic jsem nepřišel, svítí, ale málo čím to je, čím to je ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Podle obrazku hadam, ze mas octavii, takze tema presunuju do patricne podsekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 neviem, ty máš separe diody na stupnice a separe na ručičky? lebo ja mam facelift a mal som spoločné diody na ručičky a na stupnice a ked som menil podsvietenie musel som dospajkovať na stupnice diody... nemaš foto dps tych budikov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 13. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 myslím,že je Vaša na forum dával.... zítra to otevřu a fotnu jinak mám zato, že jsou na stupnici zvlášt a na ruce taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 myslím,že je Vaša na forum dával....zítra to otevřu a fotnu jinak mám zato, že jsou na stupnici zvlášt a na ruce taky jo O1 facelift uz ma diody zvlast jak na stupnice tak i na rucicky a jsou origo co tam byly nebo si nekdo hral s podsvicenim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 jestli je tam modrá nebo bílá LED tak je to normální při vyplém motoru - mají vyší prahové napětí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 na foto ještě nedošlo kluci to Bobík:poslušně hlásím,že za dobu mého vlastnictví si s podsvícením nikdo nehrál to Vaša:jsou to origo zelené diody, svítí míň až teď, i při chodu motor ??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.