Přejít na obsah

Kia Cee´d


FUGAS

Co si myslíte o Cee´du a jeho záruce?  

18 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Co říkáte na novou Kiu Cee´d? Mě se docela líbí, i když design je možná až příliš usedlý oproti předchozí studii. Sice jsem donedávna tvrdil, že korejské auto bych si nikdy nekoupil (dosud se mi z korejců líbily pouze dva modely Kia Sorento a nový Hyundai Santa Fé, což je ale jiná cenová kategorie), ale na toho Cee´da bude v zemích EU standartně záruka 7 let, nebo 150.000km, což je podle mě docela silný argument. Myslím, že aby mohli poskytovat takovou záruku, tak si kvalitu pohlídají. Co jsem měl v Paříži možnost si to auto osahat, tak na mě působilo docela dobře. I chod řadicí páky (což u aut dost sleduju) se oproti současným korejským autům dost zlepšil, i když kvality VW stále nedosahuje. Dojem z interiéru se s dosavadními korejci nedá vůbec srovnávat - velký posun k lepšímu. U vystaveného kusu mě zarazily dvě věci - plandající těsnění na dveřích, což ale bude pravděpodobně způsobeno nešetrným zacházením na autosalónu a pak to, že to auto mělo na všech kolech u (předpokládám) továrních elektronů 20mm podložky. :blink: Jinak Cee´d na mě udělal docela dobrý dojem a musím říct, že bych se s tím docela rád svezl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...