Přejít na obsah

Co si myslíte o Cee´du a jeho záruce?  

18 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Co říkáte na novou Kiu Cee´d? Mě se docela líbí, i když design je možná až příliš usedlý oproti předchozí studii. Sice jsem donedávna tvrdil, že korejské auto bych si nikdy nekoupil (dosud se mi z korejců líbily pouze dva modely Kia Sorento a nový Hyundai Santa Fé, což je ale jiná cenová kategorie), ale na toho Cee´da bude v zemích EU standartně záruka 7 let, nebo 150.000km, což je podle mě docela silný argument. Myslím, že aby mohli poskytovat takovou záruku, tak si kvalitu pohlídají. Co jsem měl v Paříži možnost si to auto osahat, tak na mě působilo docela dobře. I chod řadicí páky (což u aut dost sleduju) se oproti současným korejským autům dost zlepšil, i když kvality VW stále nedosahuje. Dojem z interiéru se s dosavadními korejci nedá vůbec srovnávat - velký posun k lepšímu. U vystaveného kusu mě zarazily dvě věci - plandající těsnění na dveřích, což ale bude pravděpodobně způsobeno nešetrným zacházením na autosalónu a pak to, že to auto mělo na všech kolech u (předpokládám) továrních elektronů 20mm podložky. :blink: Jinak Cee´d na mě udělal docela dobrý dojem a musím říct, že bych se s tím docela rád svezl.

Vloženo

Vyzerá fajn. Ak to bude OK s kvalitou, tak by teoreticky kombík aj prichádzal do úvahy....

Hádam už je na čase, aby prestala platiť veta "Kórejské auto je na celý život - nezbavíš sa ho" :t

Vloženo

Když si vzpomenu na dávnou hystorii naší rodiny, tak sme měli hiundai H100, dodávku a bylo to nasmrtelný auto. S tim autem za celou dobu nic nebylo. Pak přišel fiat ducato a peugeot boxer a problémy začaly:D

Vloženo

Jsem zvědavý na ceny, v ČR má prodej začít 12.12., tak jestli budou pořádat nějaké testovací jízdy, tak se tam asi půjdu mrknout (ze zvědavosti, auto měnit nebudu).

Vloženo
Tak mě někdo řekněte, jak tam tu možnost doplním a já to udělám. Nebo ať to udělá nějaký moderátor. ;)

upraveno a odhlasovano ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...