Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Co si myslíte o Cee´du a jeho záruce? 18 členové hlasovali

1. 1. Co si myslíte o Cee´du a jeho záruce?

• Jo, líbí se mi, uva?oval bych o ní
      10
    • Nelíbí, necht?l bych to
      2
    • Líbí se mi, ale nekoupil bych, proto?e je to korejec
      0
    • Koupil bych, ale jenom kv?li dlouhé záruce
      0
    • Je to korejec a tímto pádem mn? v?bec nezajímá
      3

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Co říkáte na novou Kiu Cee´d? Mě se docela líbí, i když design je možná až příliš usedlý oproti předchozí studii. Sice jsem donedávna tvrdil, že korejské auto bych si nikdy nekoupil (dosud se mi z korejců líbily pouze dva modely Kia Sorento a nový Hyundai Santa Fé, což je ale jiná cenová kategorie), ale na toho Cee´da bude v zemích EU standartně záruka 7 let, nebo 150.000km, což je podle mě docela silný argument. Myslím, že aby mohli poskytovat takovou záruku, tak si kvalitu pohlídají. Co jsem měl v Paříži možnost si to auto osahat, tak na mě působilo docela dobře. I chod řadicí páky (což u aut dost sleduju) se oproti současným korejským autům dost zlepšil, i když kvality VW stále nedosahuje. Dojem z interiéru se s dosavadními korejci nedá vůbec srovnávat - velký posun k lepšímu. U vystaveného kusu mě zarazily dvě věci - plandající těsnění na dveřích, což ale bude pravděpodobně způsobeno nešetrným zacházením na autosalónu a pak to, že to auto mělo na všech kolech u (předpokládám) továrních elektronů 20mm podložky. :blink: Jinak Cee´d na mě udělal docela dobrý dojem a musím říct, že bych se s tím docela rád svezl.

Jak mám hlasovat, když moje odpověď tam není? Je to korejec a tímto pádem mně vůbec nezajímá a nekoupil bych ho.

• Autor

Tak mě někdo řekněte, jak tam tu možnost doplním a já to udělám. Nebo ať to udělá nějaký moderátor. ;)

Mě se líbí

hlavně combi-zadek ala Volvo

I mne, rad bych to projel.

Vyzerá fajn. Ak to bude OK s kvalitou, tak by teoreticky kombík aj prichádzal do úvahy....

Hádam už je na čase, aby prestala platiť veta "Kórejské auto je na celý život - nezbavíš sa ho" :t

Korejec už není co býval, stačí se podívat na prodeje v USA.

Když si vzpomenu na dávnou hystorii naší rodiny, tak sme měli hiundai H100, dodávku a bylo to nasmrtelný auto. S tim autem za celou dobu nic nebylo. Pak přišel fiat ducato a peugeot boxer a problémy začaly:D

Pěkný auto, brutální záruka, akorát to prej budou dělat nějací neumětelové :smich:

• Autor

Jsem zvědavý na ceny, v ČR má prodej začít 12.12., tak jestli budou pořádat nějaké testovací jízdy, tak se tam asi půjdu mrknout (ze zvědavosti, auto měnit nebudu).

• Autor
...akorát to prej budou dělat nějací neumětelové :smich:

Aby sis nenaběh, Slováků je tu docela dost. :smich:;)

...akorát to prej budou dělat nějací neumětelové  :smich:

Aby sis nenaběh, Slováků je tu docela dost. :smich:;)

Já vím :D

Tak mě někdo řekněte, jak tam tu možnost doplním a já to udělám. Nebo ať to udělá nějaký moderátor. ;)

upraveno a odhlasovano ;)

• Autor
Tak mě někdo řekněte, jak tam tu možnost doplním a já to udělám.  Nebo ať to udělá nějaký moderátor.  ;)

upraveno a odhlasovano ;)

Díky -_-

pozor na slovensku vieme robit auta ;)

napr. Audi Q7, VW Tuareg, Porsche Cayene

pozor na slovensku vieme robit auta ;)

napr. Audi Q7, VW Tuareg, Porsche Cayene

Tuaregem bych se moc nechlubil :huh:

a jak to vypadá

vrácen, motor na h.. a elektrika na druhé h...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.