Přejít na obsah

Dekor interieru

Vilda

Doporučené příspěvky

Zdar chlapi. nevíte o nějáke firmě krom milotecu, která dělá dekory palubky na octvku??? na ten co jsem měl v autě mi vytekla voňavka a rozleptala ho a 3500 od milotecu se mi za to dávat nechce!

Zadnej dekor nekupuj, dej to do nejake barvy, ja ted budu dekor sundavat a barvit to. Jen sehnat Torx sroubovaky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar chlapi. nevíte o nějáke firmě krom milotecu, která dělá dekory palubky na octvku??? na ten co jsem měl v autě mi vytekla voňavka a rozleptala ho a 3500 od milotecu se mi za to dávat nechce!

Zadnej dekor nekupuj, dej to do nejake barvy, ja ted budu dekor sundavat a barvit to. Jen sehnat Torx sroubovaky.

Coze??? :smich: Jak jen sehnat torx? Zajdi do nejblizsiho obchodu klidne i s pecivem a kup je ne? (joke) dle me to maji ve vsech zelezarstvich ci autopotrebach ;);)

Odkaz ke komentáři

Coze??? :smich: Jak jen sehnat torx? Zajdi do nejblizsiho obchodu klidne i s pecivem a kup je ne? (joke) dle me to maji ve vsech zelezarstvich ci autopotrebach ;);)

Mno v zelezarstvi je nemaj. Budu muset zajit do Autodilu od skoda auto, tam je snad maj.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...