Vilda Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Zdar chlapi. nevíte o nějáke firmě krom milotecu, která dělá dekory palubky na octvku??? na ten co jsem měl v autě mi vytekla voňavka a rozleptala ho a 3500 od milotecu se mi za to dávat nechce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Zdar chlapi. nevíte o nějáke firmě krom milotecu, která dělá dekory palubky na octvku??? na ten co jsem měl v autě mi vytekla voňavka a rozleptala ho a 3500 od milotecu se mi za to dávat nechce! Žiš marjá, co vozíš tak nebezpečný věci, voňavka je žirafina !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Zdar chlapi. nevíte o nějáke firmě krom milotecu, která dělá dekory palubky na octvku??? na ten co jsem měl v autě mi vytekla voňavka a rozleptala ho a 3500 od milotecu se mi za to dávat nechce! Zadnej dekor nekupuj, dej to do nejake barvy, ja ted budu dekor sundavat a barvit to. Jen sehnat Torx sroubovaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Zdar chlapi. nevíte o nějáke firmě krom milotecu, která dělá dekory palubky na octvku??? na ten co jsem měl v autě mi vytekla voňavka a rozleptala ho a 3500 od milotecu se mi za to dávat nechce! Zadnej dekor nekupuj, dej to do nejake barvy, ja ted budu dekor sundavat a barvit to. Jen sehnat Torx sroubovaky. Coze??? Jak jen sehnat torx? Zajdi do nejblizsiho obchodu klidne i s pecivem a kup je ne? (joke) dle me to maji ve vsech zelezarstvich ci autopotrebach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Zdar chlapi. nevíte o nějáke firmě krom milotecu, která dělá dekory palubky na octvku??? na ten co jsem měl v autě mi vytekla voňavka a rozleptala ho a 3500 od milotecu se mi za to dávat nechce! Zadnej dekor nekupuj, dej to do nejake barvy, ja ted budu dekor sundavat a barvit to. Jen sehnat Torx sroubovaky. Coze??? Jak jen sehnat torx? Zajdi do nejblizsiho obchodu klidne i s pecivem a kup je ne? (joke) dle me to maji ve vsech zelezarstvich ci autopotrebach Mno v zelezarstvi je nemaj. Budu muset zajit do Autodilu od skoda auto, tam je snad maj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Koukni na www.tuningshop.cz. Tam dekory maj ale stejně si moc nepomůžeš. Cena je tam 2178 Kč. Je to teda levnější jak Milotec, ale stejně je to palba. Snad jediný plus je, že si vybereš z nabídky devíti dekorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.