hunter1 Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Ahoj všichni, koupil jsem Oktu 1.8T rv.00 a nemá pod motorem žádný kryt, resp. na bočních krytech a předním plastovým dílu za nárazníkem jsou otvory jako by tam mělo něco být, dávalo se to jen do 4x4 nebo i na jiné verze? A pokud ho tam šoupnu nebude se tím nějaká část motoru nebo převodovky přehřívat? Řešil to už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Vlastním 1.6 a jsem na tom stejně.Myslím, že kryt má jen diesel. Z jakého důvodu se nedával na benzín netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 ŘEKL BYCH, ŽE NA DIESEL SE DÁVÁ KVŮLI TOMU, ABY SE RYCHLEJI ZAHŘÁL MOTOR. NEBYL ANI NA NOVÉ 1.6, R.V. 2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 15. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Teď jsem projížděl obchody s náhradníma dílama a nabízejí kryty jak pod benziny tak diesely. Ale žádný specifikace motorů. Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Pod benzíny malý kryt 1000Kč a pod diesel velký kryt 1350Kč. Má tam být, míň se špiní motor. Já mám na benzínu velký a je míň hlučný motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 michal9 napsal: Pod benzíny malý kryt 1000Kč a pod diesel velký kryt 1350Kč. Má tam být, míň se špiní motor. Já mám na benzínu velký a je míň hlučný motor. Nechci se mílit, ale origo kryt pod motor se točí okolo 2.000,- Kč. Cosby je tady nabízel za velmi dobrou cenu. Kdo chcete, zkuste se ho zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Bavím se jen o spodní části. Nabídka je od Elitu. Škoda o 200 dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 taky ho nemám, z výroby je na benzíny nedávali, aspoň mi to tvrdili u prodejce Škoda a ani ho neměli. Je fakt,že na netu ho nabízej. Každopádně dobrá věc !!!!!! Ceny, jak píší ve výše uvedených příspěvcívh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Nejlepší je plechovej ať to má i to ochranou funkci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 Zbyněk napsal: Nejlepší je plechovej ať to má i to ochranou funkci No to určitě. Někdo tady o tom taky psal, že ty plastové údajně dost praskají a pak se mu řešit třeba nýtováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.