Publikováno Říjen 15, 200618 r Ahoj všichni, koupil jsem Oktu 1.8T rv.00 a nemá pod motorem žádný kryt, resp. na bočních krytech a předním plastovým dílu za nárazníkem jsou otvory jako by tam mělo něco být, dávalo se to jen do 4x4 nebo i na jiné verze? A pokud ho tam šoupnu nebude se tím nějaká část motoru nebo převodovky přehřívat? Řešil to už někdo?
Říjen 15, 200618 r Vlastním 1.6 a jsem na tom stejně.Myslím, že kryt má jen diesel. Z jakého důvodu se nedával na benzín netuším.
Říjen 15, 200618 r ŘEKL BYCH, ŽE NA DIESEL SE DÁVÁ KVŮLI TOMU, ABY SE RYCHLEJI ZAHŘÁL MOTOR. NEBYL ANI NA NOVÉ 1.6, R.V. 2003.
Říjen 15, 200618 r Autor Teď jsem projížděl obchody s náhradníma dílama a nabízejí kryty jak pod benziny tak diesely. Ale žádný specifikace motorů. Tak nevím.
Říjen 15, 200618 r Pod benzíny malý kryt 1000Kč a pod diesel velký kryt 1350Kč. Má tam být, míň se špiní motor. Já mám na benzínu velký a je míň hlučný motor.
Říjen 16, 200618 r Pod benzíny malý kryt 1000Kč a pod diesel velký kryt 1350Kč. Má tam být, míň se špiní motor. Já mám na benzínu velký a je míň hlučný motor. Nechci se mílit, ale origo kryt pod motor se točí okolo 2.000,- Kč. Cosby je tady nabízel za velmi dobrou cenu. Kdo chcete, zkuste se ho zeptat.
Říjen 19, 200618 r taky ho nemám, z výroby je na benzíny nedávali, aspoň mi to tvrdili u prodejce Škoda a ani ho neměli. Je fakt,že na netu ho nabízej. Každopádně dobrá věc !!!!!! Ceny, jak píší ve výše uvedených příspěvcívh.
Říjen 22, 200618 r Nejlepší je plechovej ať to má i to ochranou funkci No to určitě. Někdo tady o tom taky psal, že ty plastové údajně dost praskají a pak se mu řešit třeba nýtováním.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.