velsak Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Přátelé nevíte náhodou někdo jak rozdělat mřížku topení - boční - ta co má stavitelné lamely. Jedna z lamel mi kus zalezla dovnitř a nedaří se mi ji nasadit tak aby se otáčela s ostatníma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Honzin Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) Ahoj, nevim, jestli je to zrovna to, co myslíš, ale zkus to podle tohohle návodu vyndat a ty lamely upravit a zase zandat. Editováno: 20. Listopad 2008, autor: Standis je zakázáno citovat předešlý příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revolucionar Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Ja mel (asi) to same co ty. Ale pak kdyz jsem u spolujezdce mrizku vyndal tak jsem zjistil ze je to vevnitr zlomene. Maji to spatne resene a drzi to na malem plastu ktery praska. Tak jsem tu starou vymenil za jinou. Nevim teda zda chces vyndat ofuk z palubky nebo ten ofuk rozdelat. Podle me to mas taky zlomene. Ma to vetsina fabii Přátelé nevíte náhodou někdo jak rozdělat mřížku topení - boční - ta co má stavitelné lamely.Jedna z lamel mi kus zalezla dovnitř a nedaří se mi ji nasadit tak aby se otáčela s ostatníma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
felos Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 (editace) a jak se ten celý ofuk vyndá? je tam jen nějak nacvaklí nebo přišroubovaný? u spolujezdce mam dve mřížky zlomené EDIT: jé ja si nevšiml že mi z vyhledavače vyjeli výdechy ve fábii, mam oktávku. pardon Editováno: 4. Duben 2011, autor: felos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petra.7 Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Dobrý den, chci se zeptat jak vyndat mřížku větrání na palubní desce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.