Hellbringer Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Zdravim mam problem siti mi stale osvetleni v kufru skoro bych rek ze je asi zaseknutym spinacem u dveri a ze se tvari jako ze mam porad otevreno. Hledal jsem ten spinac ale nenasel. Nevite nekdo kde je? je Kombi r.v. 99 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Zdravim mam problem siti mi stale osvetleni v kufru skoro bych rek ze je asi zaseknutym spinacem u dveri a ze se tvari jako ze mam porad otevreno. Hledal jsem ten spinac ale nenasel. Nevite nekdo kde je? je Kombi r.v. 99Diky Nedávno se to tu řešilo. stačí hledat. Mikrospínač je součástí zámku dveří. Musíš sundat tapec pátých dveří a potom se tam dostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda TDI Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Cau u me stacilo jen doladit tycku co k tomu zamku vede - je na ni zavit a plastik. Takze jsem parkrat otocil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 zkus nejdřív seřídit zámek, zamáčkni ho naprázdno, jestli svítí - pořeš mikrospínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Uz nekdo dodelaval 2 svetylko v kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Uz nekdo dodelaval 2 svetylko v kufru? Chtel sem dat dva neony, zatim na to nedoslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Uz nekdo dodelaval 2 svetylko v kufru? Chtel sem dat dva neony, zatim na to nedoslo Ja zase sehnat druhou lampicku - klidne pouzitou. Neni treba nova. Drat natahnu a hned se bude lepe cucet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Uz nekdo dodelaval 2 svetylko v kufru? Chtel sem dat dva neony, zatim na to nedoslo Ja zase sehnat druhou lampicku - klidne pouzitou. Neni treba nova. Drat natahnu a hned se bude lepe cucet. Mne tak napada, ze tam mam po deviti letech porad jeste prvni zarovku Nevite nekdo, co to je zacz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Mne tak napada, ze tam mam po deviti letech porad jeste prvni zarovku Nevite nekdo, co to je zacz? Asi věčný světýlko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.