dezod Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 (editace) Ahoj, pokud se to řešilo omlouvám se díky za link. Docela mě zklamalo hlučné bouchnutí při dovření kufru, je to vada nebo to u O3 RS předface dělá normálně?I starší Superb má více "softly closing". Dá se to nějak nastavit? Nové motorky jsem řešil v záruce a nic. Servis si s nastavení neporadil. Díky za zkušenost, názor Dezod Editováno: 19. Květen 2018, autor: dezod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeycom Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Bouchání je takto normální. Bohužel. Sice tě to bude štvát, ale na druhou stranu, když nemáš kufr v elektrice, tak taky s ním vždy musíš trochu bouchnout, aby se zavřel. Dá se s tím žít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 20. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Nikdo zde neřešil? Nejde to nějak upravit? (dodělat), nechápu proč o 3 roky starší superb toto má dořešeno a zavírá krásně. Cílení na zákazníka samozřejmě chápu :-) Přesto mi to zbytečně nedomyšlené a v ceně RS bych to jednoznačně očekával. Tento "problém" má i O3 RS face? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.