Oktavka1977 Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Čaute všichni. Jdu si pro radu.... mám o2 1.9tdi 77kw BJB - chip Na oktavce mi odešlo turbo tak sem koupil jiné použité které jsem nechal vyměnit, po výměně ale auto před tim než zabere turbo parkrát cukne a pak až zabere a jednak zabere až v otáčkach v kterych už skoro přeřazuju (~2.5). Pár lidí i v tom sevise mi řekli že je to něco s tlakem turba slrz to že je to chiplé že se to prý musi u někoho kdo chipuje auta spravit udajně nahráním nějaké mapy. Měl s tímto někdo zkušenost nebo nejakou ověřenou radu co s tim? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášTDI10 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 To je jasné. Dle mého vždy, když se mění turbo, musí se naprogramovat jednotka ->na jiný plnící tlak-jiné turbo. Takže automechanici měli pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.