Peppo Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 Potrebujem poradit co nastavit a kde aby sa nemenila intenzita podsvietenia budikov( tachometer, otackomer) palubnej dosky. Ked rano nastartujem a je este sero tak mi nesvieti stupnica uvedenych budikov. Vcera sa mi to zas zopakovalo ale spozoroval som ze sa intenzita menila ako som siel v tieni pod stromami(slabla) a po víjdeni z tiena zas zosilnila. Svetla som mal prepnute na "0". Vyzera to ze to nijako suvisy z intenzitou vonkajsieho osvetlenia a polohy prepinaca svetiel. Nenasiel som nikde v navode ako to nastavit resp. Vypnut cez infotaiment. Ako to mam vypnut resp. Co prestavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 Popisované pohasnutie budíkov je pripomienka pre vodiča, že je vonku šero/tma a je najvyšší čas zapnúť svetlá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 Tak tak, řešením je světla zapnout, nebo dát AUTO. je to tak schválně aby auto upozornilo řidiče "že je tma" a on jede jen na denní svícení a tedy by měl zapnout světla . 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 16. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 Dakujem za objasnenie na taketo vychytavky som z O2 (2006) neni zvyknuty. Prepnem to teda na Auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.