Publikováno Červen 16, 20187 r Potrebujem poradit co nastavit a kde aby sa nemenila intenzita podsvietenia budikov( tachometer, otackomer) palubnej dosky. Ked rano nastartujem a je este sero tak mi nesvieti stupnica uvedenych budikov. Vcera sa mi to zas zopakovalo ale spozoroval som ze sa intenzita menila ako som siel v tieni pod stromami(slabla) a po víjdeni z tiena zas zosilnila. Svetla som mal prepnute na "0". Vyzera to ze to nijako suvisy z intenzitou vonkajsieho osvetlenia a polohy prepinaca svetiel. Nenasiel som nikde v navode ako to nastavit resp. Vypnut cez infotaiment. Ako to mam vypnut resp. Co prestavit?
Červen 16, 20187 r Popisované pohasnutie budíkov je pripomienka pre vodiča, že je vonku šero/tma a je najvyšší čas zapnúť svetlá.
Červen 16, 20187 r Tak tak, řešením je světla zapnout, nebo dát AUTO. je to tak schválně aby auto upozornilo řidiče "že je tma" a on jede jen na denní svícení a tedy by měl zapnout světla .
Červen 16, 20187 r Autor Dakujem za objasnenie na taketo vychytavky som z O2 (2006) neni zvyknuty. Prepnem to teda na Auto.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.