Zbyszek Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 Dobrý den, chci se zeptat zda-li někdo si sám dodělal na plošném spoji přístrojového štítu (6Y0 920 881) led diody u kontrolek otevřených dveří, kufru, nízké hladiny v ostřikovači předního skla a kontrolka prasklých vláken žárovek. U posledních dvou jmenovaných kontrolek bude asi stačit na cínovat ledky a odpor, ale u kontrolek dveří a kufru jsem si všimnul, že bude tam třeba i tranzistory. Nebo má někdo foto plošného spoje? Děkuji za podněty a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 To víš,že nemáš štít osazen vším co požaduješ. A dodělání je složité. Nechápu proč neseženeš na vrakáči budíky z výbavy elegance a nepřehodíš je. Samozřejmě potřebuješ vyčíst pin a spárovat,ale to má člověk znalý věci hotovo za 20 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyszek Vloženo 16. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 Mám možnost koupit štít z Fa-1 1.9TDi RS, která už to má vše osazené. Takže aby v mém autě to fungovalo (2.0 MPi), budu muset vyměnit štítek se stupnicí otáčkoměr-rychlost a nakodovat to posle výbavy + kód imobilizér? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Ne! Máš benzín tak musíš koupit benzínové budíky. Pohledej na s bazaru,nebo bazoši. Budíky na tvou motorizaci s výbavy elegance se všemi kontrolkami co můžeš mít určitě najdeš. Můžeš koupit budíky i z verze 1.4-16V-74Kw. Jsou shodné s verzí 2.0 MPi. Pak potřebuješ znát pin novích budíků. Spárovat a dokodovat dle potřeby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 A čidlo v nádržce ostřikovačů máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyszek Vloženo 20. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 (editace) Tak nakonec se mi podařilo sehnat budíky s číslem 6Y0 920 871B se stejnou stupnici rychlost - otáčkoměr, kde už kontrolky jsou, ale bez PIN kódu. Ještě najít šikovného - zkušeného a ochotného za provizi ve svém okolí a šup do auta. :-) Najde se ochotný, jsem z Karviné. ...čídlo samozřejmě, že je Editováno: 3. Červenec 2018, autor: Zbyszek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyszek Vloženo 16. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 Zdravím, děkuji diskutujícím za podněty a rady. Jelikož nové budíky jsou už ve vozu, můžeme toto téma uzavřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.