Studovina Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 Zdravím, mám problém u OII, 2005, typ motoru BJB, 1.9 tdi pd, že jedu (nejčastěji při konstantní rychlosti, ale není pravidlem) mi přestane auto reagovat na sešlápnutý plynový pedál a začnou klesat otáčky a nohou ho můžu sešlápnout až na doraz a bez odezvy. Musím sundat nohu z pedálu a znovu ho stlačit, pak vše funguje. Občas to udělá i několikrát za sebou. Žádná kontrolka se nerozsvítí a okamžitá spotřeba při vypadnutí ukazuje 0,0. Na první rychlostní stupeň jsem při vypadnutí zkusil nechat nohu na plynu. Otáčky normálně klesnou k volnoběhu, kde se udrží a spotřeba se zvýší na skutečnou hodnotu v tu chvíli ale stejně pro normální jízdu musím znovu dát nohu z plynu a sešlápnout. Neví někdo co by to mohlo dělat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Vadny snimac polohy plynoveho pedalu? Na diagnostice neni zadna chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.