Publikováno Červenec 6, 20187 r Zdravím a jelikož jsem po delším hledání nenašel už existující vlákno, tak omluva předem pokud přeci jen podobný dotaz už někdy zazněl.Po pár dnech parkování v garáži se pod autem objevil olejový flek (spíš menší) a po krátkým čeknutí motorovýho prostoru se "viník" objevil. A to místo vpravo dole - opticky přesně pod baterkou. Prosakuje to z toho šroubení a pomalu stéká dolů na kryt motoru :-( .. Takže díky předem za radu a názor o co se jedná. Auto ještě v záruce .. najeto 31,5tis a koncem května byla garančka. Tomáš
Červenec 6, 20187 r Autor .. jen ještě doplním, že měrka oleje ukazuje přesně horní maximum jeho množství. Jestli i toto má nějakou relevanci. To jestli ho není lehce víc a právě toto nezpůsobuje tento stav.
Červenec 6, 20187 r Autor .. však já jen hlásím únik z motorovýho prostoru :-) .. a budu rád za každý upřesnění. Než s tím pojedu to řešit. PS. Takže olej z převodovky?? ..
Červenec 31, 20187 r Zdravím. Mám úplně stejný problém na OC III 1.2 TSI. Rád bych věděl jestli už víš čím to je. Dík.
Prosinec 22, 20213 r Dobrý deň. Pozerám, že toto isté sa mi stalo dnes presne na tom istom mieste v motorovom priestore. Úplne čistý olej ale neviem odkiaľ môže kvapkať, z motora to podľa mňa nie je, lebo v motore je tmavší a toto je úplne čistý priehľadný olej. Prosím čo to môže byť za závadu? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.