Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím a jelikož jsem po delším hledání nenašel už existující vlákno, tak omluva předem pokud přeci jen podobný dotaz už někdy zazněl.
Po pár dnech parkování v garáži se pod autem objevil olejový flek (spíš menší) a po krátkým čeknutí motorovýho prostoru se "viník" objevil. A to místo vpravo dole - opticky přesně pod baterkou. Prosakuje to z toho šroubení a pomalu stéká dolů na kryt motoru :-( .. 
Takže díky předem za radu a názor o co se jedná. Auto ještě v záruce .. najeto 31,5tis a koncem května byla garančka.
Tomáš

olej-02.jpg

olej-03.jpg

• Autor

.. jen ještě doplním, že měrka oleje ukazuje přesně horní maximum jeho množství. Jestli i toto má nějakou relevanci.
To jestli ho není lehce víc a právě toto nezpůsobuje tento stav.

• Autor

.. však já jen hlásím únik z motorovýho prostoru :-) .. a budu rád za každý upřesnění. Než s tím pojedu to řešit. 
PS. Takže olej z převodovky?? ..

• 4 týdny později...

Zdravím. Mám úplně stejný problém na OC III 1.2 TSI. Rád bych věděl jestli už víš čím to je.

Dík.

• 3 roky později...

Dobrý deň.

Pozerám, že toto isté sa mi stalo dnes presne na tom istom mieste v motorovom priestore. Úplne čistý olej ale neviem odkiaľ môže kvapkať, z motora to podľa mňa nie je, lebo v motore je tmavší a toto je úplne čistý priehľadný olej. Prosím čo to môže byť za závadu? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.