Igor Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ja som si všimol inú zaujímavú vec - napr. tie Fabie. Majú lakované zrkadlá aj kľučky, ale predné svetlá majú s čiernym rámikom a nádrž nemajú otváranú zvnútra... Čo to je za hybrid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Je to zásilka do Německa a tam jsou podle mne jiné kombinace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Včera hlásili, že ty rozbitý nevrací do Boleslavi, ale jedou taky do Německa, to by mě zajímalo, co tam s nima budou dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 ja bych si tak za rok jel do nemecka pro nejaky navoneny nebourany vozitko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 chudaci auticka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Tak tak. Aj jeden žlťásek tam je postihnutý. Nemáte ešte nejaké foto? Ja som našiel toto video: http://www.blesk.cz/pages/zoomvideo.php?po...%20zde&id=62124 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Viděli jste v televizi jak tam ten blbec s těma autama najížděl na ten vlak ???? Tůrování motoru, gumování kol, vagon nevagon rychlá jízda a pak hupnout na brzdy .... Jako pomyslel jsem si že jsem rád že tam mezi nima není moje auti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Viděli jste v televizi jak tam ten blbec s těma autama najížděl na ten vlak ???? Tůrování motoru, gumování kol, vagon nevagon rychlá jízda a pak hupnout na brzdy .... Jako pomyslel jsem si že jsem rád že tam mezi nima není moje auti.... a pak se skodovka divy proc se ti na tom auto neco vysralo kdyz ten manik to urval Chudak majitel kterej si nejaky to auto veme a ani o tom vedet nebude,teda jesi jsou tam nejaky pojizdny jeste ,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Viděli jste v televizi jak tam ten blbec s těma autama najížděl na ten vlak ???? Tůrování motoru, gumování kol, vagon nevagon rychlá jízda a pak hupnout na brzdy .... Jako pomyslel jsem si že jsem rád že tam mezi nima není moje auti.... Ale no tak pánové, nezapomeňte že se jezdí většinou po železe, tak to dělá trošku rámus, drncání mezi vagóny to máte jak trošku rozbitý železniční přejezd, a rychlost? Ty kluci se vagónováním aut živí 7 hodin denně, pro ně je to každodenní rutina. Pro ně to je přirozené jako třeba pro nás jízda po dálnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Viděli jste v televizi jak tam ten blbec s těma autama najížděl na ten vlak ???? Tůrování motoru, gumování kol, vagon nevagon rychlá jízda a pak hupnout na brzdy .... Jako pomyslel jsem si že jsem rád že tam mezi nima není moje auti.... No pánové, co si budem namlouvat, myslím že tímhle si prošlo auto každého z nás. Párkrát jsem viděl jak se auta nakládají na a sundavají z kamiónů a bylo to něco podobného. A když jsem si vybíral auto, tak jsem se byl podívat v podzemní hale u jednoho nejmenovaného pražského prodejce kde skadují auta a ta betonová podlaha byla pokrytá černýma čárama jak někde na driftovací dráze. Prostě skočí do auta, natočí studený motor a pěkně to odpíchnou - co zákazník nevidí, to ho nebolí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Tak tak. Aj jeden žlťásek tam je postihnutý. Nemáte ešte nejaké foto? Ja som našiel toto video:http://www.blesk.cz/pages/zoomvideo.php?po...%20zde&id=62124 pro tebe to musi bejt šok co? ta žlutá RS :-) to teda je Hodně velká škoda a škoda aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 No jasne, že tej žltej mi bolo ľúto najviac! Ale samozrejme aj tých ostatných. No ja som aspoň trochu na auto dohliadol, ale nerobím si ilúzie, že keď s tým išli z vlaku do cieľovej stanice, tak že kto vyfasoval moju RS-u, tak sa vybláznil fest. Bohužiaľ tam som bol o jeden deň skôr, tak som to nevidel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.