Přejít na obsah

Škodovky v kolejích

Boxer

Doporučené příspěvky

Viděli jste v televizi jak tam ten blbec s těma autama najížděl na ten vlak ???? :o Tůrování motoru, gumování kol, vagon nevagon rychlá jízda a pak hupnout na brzdy .... Jako pomyslel jsem si že jsem rád že tam mezi nima není moje auti.... :unsure:

a pak se skodovka divy proc se ti na tom auto neco vysralo kdyz ten manik to urval :D Chudak majitel kterej si nejaky to auto veme a ani o tom vedet nebude,teda jesi jsou tam nejaky pojizdny jeste ,.. -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viděli jste v televizi jak tam ten blbec s těma autama najížděl na ten vlak ???? :o Tůrování motoru, gumování kol, vagon nevagon rychlá jízda a pak hupnout na brzdy .... Jako pomyslel jsem si že jsem rád že tam mezi nima není moje auti.... :unsure:

Ale no tak pánové, nezapomeňte že se jezdí většinou po železe, tak to dělá trošku rámus, drncání mezi vagóny to máte jak trošku rozbitý železniční přejezd, a rychlost? Ty kluci se vagónováním aut živí 7 hodin denně, pro ně je to každodenní rutina. Pro ně to je přirozené jako třeba pro nás jízda po dálnici.

Odkaz ke komentáři

No pánové, co si budem namlouvat, myslím že tímhle si prošlo auto každého z nás. Párkrát jsem viděl jak se auta nakládají na a sundavají z kamiónů a bylo to něco podobného. A když jsem si vybíral auto, tak jsem se byl podívat v podzemní hale u jednoho nejmenovaného pražského prodejce kde skadují auta a ta betonová podlaha byla pokrytá černýma čárama jak někde na driftovací dráze. Prostě skočí do auta, natočí studený motor a pěkně to odpíchnou - co zákazník nevidí, to ho nebolí...

Odkaz ke komentáři

No jasne, že tej žltej mi bolo ľúto najviac! :( Ale samozrejme aj tých ostatných.

No ja som aspoň trochu na auto dohliadol, ale nerobím si ilúzie, že keď s tým išli z vlaku do cieľovej stanice, tak že kto vyfasoval moju RS-u, tak sa vybláznil fest. Bohužiaľ tam som bol o jeden deň skôr, tak som to nevidel!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...