Soliman Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Dobrý den, nesetkal jste se někdo s tímto problémem?. Auto je vyrobené 3/18 a mám najeto okolo 4000km. Co jsem zatím vypozoroval tak to dělá jen při spuštěné klimatizaci. Závada se většinou projeví při podřazení z trojky na dvojku jak je vidět ve videu ( udělalo mi to i ze čtyřky na trojku ). Auto mi dokonce i dvakrát chcíplo při tom podřazení. Otáčky motoru spadly natolik, že auto chcíplo. V servise jsem už s tím byl, ukazoval jsem jim i video, měla proběhnout nějaká komunikace se Škodovkou a výsledek byl takový, že se se mnou má projet technik, aby to viděl i on, protože ještě takový problém neřešili. Při jízdě s technikem se závada jak naschvál neprojevila, takže se mám stavit jindy a znovu to jet s ním projet. Tak než to udělám tak se chci zeptat jestli náhodou to už někdo neřešil. Díky 1.mp4 2.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keckas Vloženo 24. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 (editace) Pokud máš šestikvalt, tak u druhého videa mi přijde, že na třetí stupeň jedeš už moc pomalu, proto ti otáčky klesnou a tenhle motor pod 950 otáček už chcípá. S pětikvaltem zkušenost nemám. Jinak podobný problém co popisuješ jsem nikdy nepozoroval. Editováno: 24. Červenec 2018, autor: keckas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba Turek Vloženo 26. Červen 2019 Sdílet Vloženo 26. Červen 2019 Ahoj, pozoruji to samé. Hlavně tedy při vyřazení. Viz video. Vyřešil si to nějak? VID_20190626_145457.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LKk Vloženo 30. Červen 2019 Sdílet Vloženo 30. Červen 2019 (editace) Stalo se mi něco podobného dvakrát, vždy to bylo v teplotách nad 30°C. Jednou to bylo opravdu velmi nepříjemné, kdy po vyřazení na neutrál a dojíždění k semaforu otáčky několikrát klesly až na cca 500ot. a následně vyskočily na 1300 ot. Stalo se to tehdy několikrát a i po zkušebním vypnutím klimy a volnoběhu otáčky kolísaly v určitých časových intervalech. V druhém případě se zhoupnuly jen jednou za cestu opět po vyřazení (horko a klima ON). Dnes ale při 37°C s A/C naprosto bez problémů. Palivu to nepřisuzuji, poněvadž na daný benzín bylo již tehdy 1/2 nádrže pryč v různých podmínkách a vždy bez problémů. 8/2018, 12tkm Editováno: 30. Červen 2019, autor: LKk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapid_10-2018 Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Ahoj, mám obdobný problém s padáním otáček pod volnoběh a následné samovolné zvýšení otáček a ustálení na volnoběhu při vyřazení na neutrál. Rapid, 1,0 TSI, 70 kw, výroba 10/2018. Vyřešili jste nějak váš problém nebo je to vlastnost motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.