Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, nesetkal jste se někdo s tímto problémem?. Auto je vyrobené 3/18 a mám najeto okolo 4000km. Co jsem zatím vypozoroval tak to dělá jen při spuštěné klimatizaci. Závada se většinou projeví při podřazení z trojky na dvojku jak je vidět ve videu ( udělalo mi to i ze čtyřky na trojku ). Auto mi dokonce i dvakrát chcíplo při tom podřazení. Otáčky motoru spadly natolik, že auto chcíplo. V servise jsem už s tím byl, ukazoval jsem jim i video, měla proběhnout nějaká komunikace se Škodovkou a výsledek byl takový, že se se mnou má projet technik, aby to viděl i on, protože ještě takový problém neřešili. Při jízdě s technikem se závada jak naschvál neprojevila, takže se mám stavit jindy a znovu to jet s ním projet. Tak než to udělám tak se chci zeptat jestli náhodou to už někdo neřešil.

Díky

Pokud máš šestikvalt, tak u druhého videa mi přijde, že na třetí stupeň jedeš už moc pomalu, proto ti otáčky klesnou a tenhle motor pod 950 otáček už chcípá. S pětikvaltem zkušenost nemám. Jinak podobný problém co popisuješ jsem nikdy nepozoroval.

Upraveno od keckas

• 11 měsíců později...

Stalo se mi něco podobného dvakrát, vždy to bylo v teplotách nad 30°C. Jednou to bylo opravdu velmi nepříjemné, kdy po vyřazení na neutrál a dojíždění k semaforu otáčky několikrát klesly až na cca 500ot. a následně vyskočily na 1300 ot. Stalo se to tehdy několikrát a i po zkušebním vypnutím klimy a volnoběhu otáčky kolísaly v určitých časových intervalech.

V druhém případě se zhoupnuly jen jednou za cestu opět po vyřazení (horko a klima ON).

Dnes ale při 37°C s A/C naprosto bez problémů.

Palivu to nepřisuzuji, poněvadž na daný benzín bylo již tehdy 1/2 nádrže pryč v různých podmínkách a vždy  bez problémů.

8/2018, 12tkm

Upraveno od LKk

• 1 rok později...

Ahoj, mám obdobný problém s padáním otáček pod volnoběh a následné samovolné zvýšení otáček a ustálení na volnoběhu při vyřazení na neutrál. Rapid, 1,0 TSI, 70 kw, výroba 10/2018. Vyřešili jste nějak váš problém nebo je to vlastnost motoru?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.