Tomáš Čejka Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Zdravím, Vůbec nemám tušení, jak k tomu došlo, ale dnes odpoledne se ozvalo klepání a po shlédnutí spodku auta se zjistilo, že praskl stabilizátor zadni napravy. Videli jste to uz nekdo? Stava se to, nebo je to vada materiálu? SUP 2, 2011, 180tkm. Plne servisovan v autorizaku a to dost nadstandartne. Ma cenu i po zaruce se s tim obratit na servis? Co si o tom myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 normálne zhrdzavel je to bežná vec , treba nový , nové uloženia a tyčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Čejka Vloženo 24. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 Jak moc běžná věc to je? Zatím mi na to jak mechanik, tak spousta dalších lidí řekla, že to ještě neviděli. Stalo se to někomu z Vás? Protože mám za to, že by stabilizátor měl přežít dost dlouhou dobu, v případě, že se nejedná o havárii nebo vadný kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 24. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 Ten stabik je duty alebo plny? Ja osobne som tiez cakal, ze to je kus zeleza, ale setri sa na vsetkom, ktovie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Čejka Vloženo 24. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 před 7 minutami, Martttin napsal: Ten stabik je duty alebo plny? Ja osobne som tiez cakal, ze to je kus zeleza, ale setri sa na vsetkom, ktovie... Je duty. No jsem zvědavý, co mi k tomu řeknou ve skodovce, pojedu jim to minimálně ukázat a zeptat se co si o tom myslí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 je dutý a videl som to veľakrát , čo ti k tomu majú povedať ? vymeniť a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.