Publikováno Červenec 24, 20187 r Ahoj v mojem autě se "Sound System" mi na přední pravé straně chrčí basový reproduktor . když to víc zesílím tak začíná chrčet... je to nejspíš zesilovačem a nebo reproduktor ?? žádny jiný nechrčí a když to pořádně ohulím basujou krásně ale jen pravý přední do toho chrčí... velice podobný zvuk v 0:40 Tapec jsem měl dole a repro se ničeho nedotýká a membrána není porušená předem moc děkuji
Červenec 25, 20187 r Odchádza ti reproduktor... Vymeniť. Ale ak chceš mať 100% istotu, tak prehoď pin z ľavého reproduktora na pravý na pätici pripojeného do rádia. Musíš nájsť, ktoré to sú káble. Upraveno Červenec 25, 20187 r od r_e_n_e
Duben 17, 20196 r Jak to dopadlo? Musel jsi měnit reproduktor? Mám ten samý problém. Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk
Duben 17, 20196 r Super! A kupoval jsi originál v AS, nebo někde jinde? Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk
Duben 17, 20196 r Autor Kupoval jsem si to přes elit ale original.. přišlo mi originál repro í s krabicí na druhý den :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.