matesfox Vloženo 24. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 Ahoj v mojem autě se "Sound System" mi na přední pravé straně chrčí basový reproduktor . když to víc zesílím tak začíná chrčet... je to nejspíš zesilovačem a nebo reproduktor ?? žádny jiný nechrčí a když to pořádně ohulím basujou krásně ale jen pravý přední do toho chrčí... velice podobný zvuk v 0:40 Tapec jsem měl dole a repro se ničeho nedotýká a membrána není porušená předem moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 (editace) Odchádza ti reproduktor... Vymeniť. Ale ak chceš mať 100% istotu, tak prehoď pin z ľavého reproduktora na pravý na pätici pripojeného do rádia. Musíš nájsť, ktoré to sú káble. Editováno: 25. Červenec 2018, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesfox Vloženo 25. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 Ok,děkuji ti moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxia Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Jak to dopadlo? Musel jsi měnit reproduktor? Mám ten samý problém. Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesfox Vloženo 17. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Ano koupil jsem nový za 900kc :) a už to krásně hraje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxia Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Super! A kupoval jsi originál v AS, nebo někde jinde? Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesfox Vloženo 17. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Kupoval jsem si to přes elit ale original.. přišlo mi originál repro í s krabicí na druhý den :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacho6380 Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 Vies cislo dielu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.