Marek_Ko Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 Cau chlapy, byl jsem vyhozenej z emisi na stk kvuli kontrolce motoru v budikach ktera se nerosviti po otoceni klicku. Auto je z podvodneho autobazaru a na ridici jednotce byly tri chyby proto si myslim ze to nekde odpojili. Rozebral jsem budiky ale nenapada me kde by mohl byt problem. Napada nekoho kde by to mohlo byt odpojene? 1.6 74kw 99´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 jestli nemáš diagnostiku tak asi nic moc nezjistíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek_Ko Vloženo 27. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 Me ani tak nejde o ty chyby ale spis o tu kontrolku. Budu menit cidlo na servu a na chladici kapalinu tim se vyresi prvni a treti chyba. A ten volnobeh snad bude stacit jen smazat zavadu. Čistil jsem klapku, ale nevim jestli je to tim. Ale bez kontrolky me prej stejne neveme na emisich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek_Ko Vloženo 28. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2018 (editace) Yodiak Tady jsem ti poslal foto z diaknostiky kdyz ji teda k tomu potrebujes. Ikdyz neslysel jsem nic o tom ze by diakgnostika prozradila kde je odpojena kontrolka. Treba vis neco co ja nevim Editováno: 28. Červenec 2018, autor: Marek_Ko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.