Satas Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Pokud je to 120 kw BDG je to rutinní problém je tohoto motoru. Je to EU4 s velkými tlaky na vstricich. Takže je nutné aby byl serizen perfektně dynamicky počátek vstriku, nové cidlo teploty vody, perfektní baterie a pak to nejdůležitější a tj startér. Po 200 tis km a 10 letech staří je kazdej před smrti nemá otáčky stačí o 50 ot za min a už jsou problémy. Takže jedine řešení nový bosch. Žádné repas apod sracky proste nový kus od bosche. Ročně resim cca 15 aut s tímhle problémem. Passat a6 A4 superby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokusek Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Takže pánové přeji Vám krásný večer a chci poprosit o radu [emoji20] Dopředu říkám V autě mám 5 novejch žhaviček a jedna je KO nejde vyndat .A nová autobaterie vše děláno před týdnem .A problém už trvá delší dobu ... Ještě před výměnou baterie . A teď k problému : Ráno když přijdu k autu a je dejme tomu 0 stupňů venku žhavení mi blikne tak cca 3-4 sec a auto nastartuje OK. Ale jde mi o to že když jedu 1 km do obchodu nakoupit a vrátím se za 10 - 15 min zpátky k autu žhavení jen problikne a motor točí cca 10 sec a pak chytne a z vejfuku se vyvalí oblak bílého kouře . To samé dělá když je venku třeba 15 stupňů a já jedu třeba delší cestu kdy auto dosáhne teploty 90 stupňů a já odejdu do práce na 5 hod a vrátím se z5 problém je tu znova . A tak prosím o pomoc :/ co to může být ??? Děkuji za všechny rady . Jinak tento problém se děje hlavně když teplota motoru klesne pod 50 stupňů co je na palubce . Motor : 2.5 TDI kW : 114rv: 2002Najeto : 215 tkm Zdravím, jsem čerstvý majitel Superba s motorem 2,5tdi 120kw a mam úplně stejný problém. Mechanici neví co s tim. Přišli jste na to, jak to vyřešit? DíkyZdeněk Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.