Přejít na obsah

mam mať variabilne časovanie?

misocko

Doporučené příspěvky

auto som kupil ako dvojrocne,

cislo mototra na kryte rozvodov je CXX553029 co by malo byt cislo motora podla nejakeho vypisu VIN. Neviem vsak najst cislo motora na bloku (neviem kde sa nachadza ani podla dielenskej prirucky ho niesom schopny najst (asi sa musim viac snazit)

podla VIN a cisla motora mi vsak na inom fore nasli ze tam nemam mat variabilne casovanie. To v ŠA nevedia co predavaju (skoro ako u nas vo firme.....)?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Číslo motoru je irelevantní údaj - ten nikoho nezajímá a u nás se například nikde nevede. Hledej kód motoru - je to čtyřmístný kód skládající se pouze z písmen, najdeš ho například na štítku, který je nalepený v kufru pod kobercem vedle prostoru pro rezervu. Z toho co uvádíš, by to tedy mělo být CXXB s výkonem 81 kW? V online Etce (pokud se tomu dá věřit) tento motor přestavovač nemá.

Mimochodem, není úplně jedno, zda tam to zařízení máš, nebo ne? Je to jen další drahá součástka, která se může porouchat.

Odkaz ke komentáři

hej, je to motor CXXB, sorry, zabudol som napisat v predchadzajucom prispevku

ano, je mi jedno ci tam je alebo nieje to variabilne casovanie, ale som rad ked viem co tam mam, a dost ma teda "prekvapuje" ze ani v ŠA slovakia nevedia co tam mam !

ako mam potom vediet co tam je, som totiz trochu divny a niekde vnutri si predstavujem co sa prave v motore deje a takto neviem ci sa variabilne casovanie presuva, kade mi prave idu spaliny spet do nasavania (vysoko a nizkotlake vedenie spalin a podobne) -_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...