Honza Rosche Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 Zdravím škodováky :) Diagnostika mi píše tenhle problém: 008801 - Boost Pressure Control Valve (N249) P2261 - 008 - Mechanical Malfunction - Intermittent Auto jsem nedávno koupil a příjde mi, že auto jede normálně, ale docela mě štve tahle chyba v motoru. Na palubce nic nesvítí a ani to nepadá do nouzáku. Setkal se někdo s tímhle problémem a jak ho vyřešil? Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 Ze by nejaky neoriginalni blow-off ventil? Jinak muze byt spatny ten ventil N249, netesne podtlakove vedeni nebo treba praskla membrana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Rosche Vloženo 9. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2018 Žádnej neoriginální blow-off tam není. Díky, zkontroluju membránu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.