Jakubrezina Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 Dobrý den, Dneska jsem jel klasicky do práce, když v tu jsem uslyšel něco asi prasklo nebo vypadlo. Začalo se dost mohutně kouřit z výfuku při seslapnuti pedálu. Přišel jsem tak tipuju o 70% výkonu. Auto vydává při seslapnuti pedálu takový pisklavy zvuk. S autem se dá jezdit, ale je to dost nebezpečné. Spotřebu mám ihned 40 litrů na 100km ikdyz jedu pomalu... Vi někdo kde je problém? Prý by mohla být závada v odpadle hadicce od turba. Superb 2,5 TDI 2004. Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 Zřejmě prasklá hadice, IC, nebo vedení tlakového vzduchu, případně jen svléknutá hadice s povolenou sponkou. Mělo by to dle zvuku jít lehce při vyzkoušení najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubrezina Vloženo 8. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2018 Děkuji za radu, v pondělí s tím jedu do servisu a uklidnil jsi mě, snad to nebude nic vážného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.