Farock Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Zdravím,nestalo se už někomu že sklopil vnější zrcátka a už pan nereagovali na vrácení do původní polohy,Zaparkoval jsem u silnice sklopil zrcátka a když jsem za dvě hodiny přišel zrcátka už nereagovala.Nějaká Tip či rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Skús pozrieť tu, či ti to nepomôže. https://forum.skodahome.cz/topic/131050-nesklapeji-se-zrcatka-sup2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farock Vloženo 10. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Bohužel tam se probírá sklopení zrcátek u dvojkového superba pomocí DO.Ale i tak dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JS65 Vloženo 28. Září 2018 Sdílet Vloženo 28. Září 2018 Jednoduche odpoj - na baterke par sekund pockaj a pojdu, alebo druha rada, potlac zospodu soferove zrkadlo trochu smerom hore a daj vyklopit....stava sa to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farock Vloženo 6. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 JJ udělal jsem ,narazil jsem na to na stejný problém na netu a byla tam tato rada a pomohla ale i tak dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.