czechys Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Zdravím Škodováky, na Roomsteru 2008 HTP (BZG) mám problém s valivým zvukem od levého předního kola. Zvuk je slyšet nejvíce mezi 20km/h až 50km/h, nejvíce při zatočení do prava. Ložisko? Brzdy? Uložení tlumičů? Jen ať vím s čím počítat v servisu. Případně jak moc vážné to je? Tip na levný servis v Praze, který by to dokázal opravit "na počkání? :D Jezdím s autem každý den, takže bych potřeboval auto odevzdat a ten den ještě vyzvednout. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Tak pokud není problém jinde, což se dá zjistit pohledem, tak je patrně KO ložisko. Výměna není problém, mě zabere tak hodinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechys Vloženo 10. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Je nutné dotažení momentovým klíčem? Jinak bych to asi zvládl taky...? Našel jsem návod jen na Fabii I, ale princip je asi všude stejný? Jinak to byla nabídka, nebo jen info? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 Momentový klíč není nutně potřeba, ale je vhodný použít při lisování přípravek aby se nelisovalo přes kuličky. Jinak ano, je to stejný jako na fabii 1. Pokud se ti chce zajet do Kaznějova (Plzeň-sever), tak to může být i nabídka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.