Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zda se mi, ze chovani DSG (6 stupnu) prevodovky neni uplne v poradku.

1) Pri akceleraci na plny plyn pri prerazovani z 2 na 3 auto jakoby ztrati tah na cca 0.5s (jako kdyby jeste nebyla prevodovna pripravena preradit). U dalsich stupnu je to mene znatelne az skoro vubec. Protoze jde o plny plyn, tak je to "cuknuti" hodne znat.

2) Nedavno se mi stalo pri rozjezdu z kopce na plny plyn, ze mi to uplne koplo (stejny pripad jako vyse, ale mnohem vyraznejsi a bylo to takove "bouchnuti"). Zatim mi to udelalo jen jednou.

U bezne jizdy se nic takoveho neprojevuje - prerazeni je trochu poznat, ale "zpozdeni pri prerazeni" tam neni.

Je to normalni chovani? Nebo je neco spatne a je mozne, ze mi DSG v brzke dobe odejde?

Údajně-ale nemám to potvrzeno se chystá nějaký update SW.Já mám zas problém,že když třeba dojíždím na křižovatku,auto podřazuje a pak když podřadí na dvojku a já chci přidat,tak někdy dost cukne.Můžu přidávat plyn lehounce silně,občas prostě škubne.

pokud přeřazení z 1 na 2 funguje OK, tak by rozdíl mezi 2 a 3 neměl být.

Dělá Ti to i při zapnutém S režimu?

• Autor
1 hour ago, homy said:

pokud přeřazení z 1 na 2 funguje OK, tak by rozdíl mezi 2 a 3 neměl být. 

Dělá Ti to i při zapnutém S režimu?

1->2 to nedela. Nejsem si tim uplne jisty, ale myslim, ze to delalo jen v S rezimu (budu muset otestovat). Nicmene, plynovy pedal byl nadoraz.

• Autor
1 hour ago, cosby said:

Údajně-ale nemám to potvrzeno se chystá nějaký update SW.Já mám zas problém,že když třeba dojíždím na křižovatku,auto podřazuje a pak když podřadí na dvojku a já chci přidat,tak někdy dost cukne.Můžu přidávat plyn lehounce silně,občas prostě škubne. 

Pokud by to slo vyresit pouze softwarem, tak by to bylo skvele (slo by to vyresit i prehranim SW napr. od APR, ktery ho ma vyladeny mnohem lepe nez Skoda). To ale momentalne delat nechci, protoze bych prisel o zaruku DSG a kdyby to byla nejaka mechanicka/elektronicka chyba, ...

• Autor

Ono obecne, nekdy je prerazovani tak plynule, ze neni pocitove temer ani poznat ... a nekdy to trochu cukne.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.