uxx Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 Zda se mi, ze chovani DSG (6 stupnu) prevodovky neni uplne v poradku. 1) Pri akceleraci na plny plyn pri prerazovani z 2 na 3 auto jakoby ztrati tah na cca 0.5s (jako kdyby jeste nebyla prevodovna pripravena preradit). U dalsich stupnu je to mene znatelne az skoro vubec. Protoze jde o plny plyn, tak je to "cuknuti" hodne znat. 2) Nedavno se mi stalo pri rozjezdu z kopce na plny plyn, ze mi to uplne koplo (stejny pripad jako vyse, ale mnohem vyraznejsi a bylo to takove "bouchnuti"). Zatim mi to udelalo jen jednou. U bezne jizdy se nic takoveho neprojevuje - prerazeni je trochu poznat, ale "zpozdeni pri prerazeni" tam neni. Je to normalni chovani? Nebo je neco spatne a je mozne, ze mi DSG v brzke dobe odejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 Údajně-ale nemám to potvrzeno se chystá nějaký update SW.Já mám zas problém,že když třeba dojíždím na křižovatku,auto podřazuje a pak když podřadí na dvojku a já chci přidat,tak někdy dost cukne.Můžu přidávat plyn lehounce silně,občas prostě škubne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 18. Září 2018 Sdílet Vloženo 18. Září 2018 pokud přeřazení z 1 na 2 funguje OK, tak by rozdíl mezi 2 a 3 neměl být. Dělá Ti to i při zapnutém S režimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uxx Vloženo 18. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2018 1 hour ago, homy said: pokud přeřazení z 1 na 2 funguje OK, tak by rozdíl mezi 2 a 3 neměl být. Dělá Ti to i při zapnutém S režimu? 1->2 to nedela. Nejsem si tim uplne jisty, ale myslim, ze to delalo jen v S rezimu (budu muset otestovat). Nicmene, plynovy pedal byl nadoraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uxx Vloženo 18. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2018 1 hour ago, cosby said: Údajně-ale nemám to potvrzeno se chystá nějaký update SW.Já mám zas problém,že když třeba dojíždím na křižovatku,auto podřazuje a pak když podřadí na dvojku a já chci přidat,tak někdy dost cukne.Můžu přidávat plyn lehounce silně,občas prostě škubne. Pokud by to slo vyresit pouze softwarem, tak by to bylo skvele (slo by to vyresit i prehranim SW napr. od APR, ktery ho ma vyladeny mnohem lepe nez Skoda). To ale momentalne delat nechci, protoze bych prisel o zaruku DSG a kdyby to byla nejaka mechanicka/elektronicka chyba, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uxx Vloženo 18. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2018 Ono obecne, nekdy je prerazovani tak plynule, ze neni pocitove temer ani poznat ... a nekdy to trochu cukne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.