Marek Foitr Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Dobrý den poradí někdo kde sehnat, nebo nahrát aktuální mapy východní evropy do rádia Amundsen+? Zaplatil jsem přez inzerát 1200kč za kartu s mapami a při aktualizaci po cca 15min. nastala chyba, tím pádem aktualizace nemám a vlivem přeinstalace funkční nejsou ani původní mapy. Nepomohlo vrátit rádio ani do továrního nastavení. S prodejcem jsem se domluvil že mu pošlu kartu zpět a on mi pošle novou kartu. Já svou část dohody splnil, prodejce nikoliv. Nyní jsem bez peněz a bez map. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peso Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Doporucuji prejit na Waze, nebo jinou online navigaci a tu si pustit pres CarPlay nebo Android Auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Záleží odkud jsi, já mám mapy na kartě ale kartu nechci dávat pryčOdesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HidD3n Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Ahoj, mám ten stejný problém, rádio mi po aktualizaci píše "vnitřní chyba přístroje" -- Neřešil to někdo ? Prosím o jakou koliv pomoc :-( Také jsem zakoupil kartu, po hodině instalaci mi rádio píše tuto hlášku, a staré mapy už nefungují. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.marek Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Nejake reseni? Mam stejny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 (editace) Zdravím! Bohužel je to patrně způsobené vadou vnitřní paměti navigace. Mám známého co má servis navigací a jelikož se mu to několikrát stalo, tak už odmítá zákazníkům mapy instalovat. Nedávno jsem také jednomu zájemci poskytl kartu s mapami a stalo se mu to samé. Jdou mu alespoň spustit mapy z vložené karty. Jinak kdyby měl někdo zájem, mohu nabídnout nejnovější vydané mapy V12 West pro RNS 315 ( Amundsen+). West V12 Amundsen+ Prosím pište na email v inzerátu. Mám permanentně zahlcenou schránku s poštou zde :-) Editováno: 1. Březen 2020, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 Dotaz: - když RNS315 napíše při aktualizaci map vnitřní chyba přístroje, nezkoušel někdo přehrát firmware ? Aby bylo vše OK ? Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 Prehrani software nepomůže. Jde o chybu paměti kde stářím odchází paměťové buňky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Ahoj, děkuji za odpvěď, po dlouhém a těžkém boji jsem to rozchodil, dokonce se mi tam povedlo natlačit i east V12 a west V12 z SD karty... Náhodou V13 už někdo nemá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 V13 není a ani už nebude. VW skončil s podporou těchto starých navigací 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 oki děkuji moc za info, takže tato fotka z ruského serveru je fake :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 Bohužel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paveloslav Vloženo 22. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2021 To Petr Svihovec,muzu se zeptat jak jste to vyresil.mam stejny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.