Publikováno Září 19, 20186 r Dobrý den poradí někdo kde sehnat, nebo nahrát aktuální mapy východní evropy do rádia Amundsen+? Zaplatil jsem přez inzerát 1200kč za kartu s mapami a při aktualizaci po cca 15min. nastala chyba, tím pádem aktualizace nemám a vlivem přeinstalace funkční nejsou ani původní mapy. Nepomohlo vrátit rádio ani do továrního nastavení. S prodejcem jsem se domluvil že mu pošlu kartu zpět a on mi pošle novou kartu. Já svou část dohody splnil, prodejce nikoliv. Nyní jsem bez peněz a bez map. Díky za radu.
Září 19, 20186 r Doporucuji prejit na Waze, nebo jinou online navigaci a tu si pustit pres CarPlay nebo Android Auto..
Září 19, 20186 r Záleží odkud jsi, já mám mapy na kartě ale kartu nechci dávat pryčOdesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk
Prosinec 11, 20186 r Ahoj, mám ten stejný problém, rádio mi po aktualizaci píše "vnitřní chyba přístroje" -- Neřešil to někdo ? Prosím o jakou koliv pomoc :-( Také jsem zakoupil kartu, po hodině instalaci mi rádio píše tuto hlášku, a staré mapy už nefungují. Díky moc
Březen 1, 20205 r Zdravím! Bohužel je to patrně způsobené vadou vnitřní paměti navigace. Mám známého co má servis navigací a jelikož se mu to několikrát stalo, tak už odmítá zákazníkům mapy instalovat. Nedávno jsem také jednomu zájemci poskytl kartu s mapami a stalo se mu to samé. Jdou mu alespoň spustit mapy z vložené karty. Jinak kdyby měl někdo zájem, mohu nabídnout nejnovější vydané mapy V12 West pro RNS 315 ( Amundsen+). West V12 Amundsen+ Prosím pište na email v inzerátu. Mám permanentně zahlcenou schránku s poštou zde :-) Upraveno Březen 1, 20205 r od clouseau
Červenec 27, 20214 r Dotaz: - když RNS315 napíše při aktualizaci map vnitřní chyba přístroje, nezkoušel někdo přehrát firmware ? Aby bylo vše OK ? Děkuji za info.
Červenec 27, 20214 r Prehrani software nepomůže. Jde o chybu paměti kde stářím odchází paměťové buňky...
Říjen 13, 20213 r Ahoj, děkuji za odpvěď, po dlouhém a těžkém boji jsem to rozchodil, dokonce se mi tam povedlo natlačit i east V12 a west V12 z SD karty... Náhodou V13 už někdo nemá ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.