palix91 Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 (editace) Ahoj, chtěl bych se zeptat, nikde jsem to nenašel, jaké žhavící svíčky se montovaly do OII první poloviny 2006 - 2.0 TDI 103kW PD 16V kód motoru BKD ? Je to Bosch nebo nějaká jiná značka? Rád bych koupil to stejné co tam bylo doteď. Podle kódu pro Škodovku, který jsem našel N 105 798 02 jsem sice svíčky našel ale od různých výrobců. Prosím, pokud by někdo věděl o info, jaké se tam tedy dávaly z výroby. Moc děkuji Editováno: 5. Říjen 2018, autor: palix91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palix91 Vloženo 10. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Svíčky vyměněny, původní byly od výroby zn. BERU (vyraženo na svíčkách). Teď mi tam dali originál (podle krabiček vw group) - značku výrobce zase nevím o cca 60Kč/ks dražší oproti současné ceně původních BERU :D. Tak jen kdyby to někoho zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.