Jirkosacek Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Ahoj, najde se tu dobrá duše s diagnostikou v okolí Otrokovic / Kvasic / Zlína ?? Potřeboval bych diagnostiku jedničkové fábky - svítila oranžová kontrolka - už zhasla..... Potřeboval bych vědět co tam bude uloženo za chyby.... samozřejmě jsem ochoten dát stovku / dvě za specifikaci uložených chyb... Děkuji J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 13. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2018 Jsem od Uh.Brodu,pokud potřebuješ Vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkosacek Vloženo 26. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 Ahoj, vracím se k tématu kontrolka pořád střídavě zhasíná a rožíná se... Na diagnostice je chyba v EGR. Svítící kontrolka mi nervy nedrásá ale mám obavu, že když se objeví nějaká jiná závada, tak už to nepoznám.... Máte prosím zkušenosti s čištěním EGR a škrtící klapky ? ( sou potřeba speciální imbusy / klíče atd... ?? ) Tady na foru jsem se dočetl, že se to dá i svépomocí ale nikdy jsem to nedělal a asi na to nemám ani nářadí.... Prý je to práce tak na 10min... Pokud by jste měl čas, mohl bych dojet a za radu / ukázku jak se to dělá budu neskonale vděčen. ( nechce se mi hned kupovat nový EGR za x tisíc a x tisíc za práci v servisu..................... ) Díky za info Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkosacek Vloženo 26. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 V 13. 10. 2018 na 20:55, Mirek 835 napsal: Jsem od Uh.Brodu,pokud potřebuješ Vag. P.S. jedná se o Fabia 1 / 1.4 / 16V / combi 55kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.