Jirkosacek Vloženo 9. Říjen 2018 Vloženo 9. Říjen 2018 Ahoj, najde se tu dobrá duše s diagnostikou v okolí Otrokovic / Kvasic / Zlína ?? Potřeboval bych diagnostiku jedničkové fábky - svítila oranžová kontrolka - už zhasla..... Potřeboval bych vědět co tam bude uloženo za chyby.... samozřejmě jsem ochoten dát stovku / dvě za specifikaci uložených chyb... Děkuji J Citovat
Mirek 835 Vloženo 13. Říjen 2018 Vloženo 13. Říjen 2018 Jsem od Uh.Brodu,pokud potřebuješ Vag. Citovat
Jirkosacek Vloženo 26. Duben 2019 Autor Vloženo 26. Duben 2019 Ahoj, vracím se k tématu kontrolka pořád střídavě zhasíná a rožíná se... Na diagnostice je chyba v EGR. Svítící kontrolka mi nervy nedrásá ale mám obavu, že když se objeví nějaká jiná závada, tak už to nepoznám.... Máte prosím zkušenosti s čištěním EGR a škrtící klapky ? ( sou potřeba speciální imbusy / klíče atd... ?? ) Tady na foru jsem se dočetl, že se to dá i svépomocí ale nikdy jsem to nedělal a asi na to nemám ani nářadí.... Prý je to práce tak na 10min... Pokud by jste měl čas, mohl bych dojet a za radu / ukázku jak se to dělá budu neskonale vděčen. ( nechce se mi hned kupovat nový EGR za x tisíc a x tisíc za práci v servisu..................... ) Díky za info Jirka Citovat
Jirkosacek Vloženo 26. Duben 2019 Autor Vloženo 26. Duben 2019 V 13. 10. 2018 na 20:55, Mirek 835 napsal: Jsem od Uh.Brodu,pokud potřebuješ Vag. P.S. jedná se o Fabia 1 / 1.4 / 16V / combi 55kW Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.