AntonioB721 Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Ahoj chtěl jsem se zeptat,výjmečně jsem musel parkovat mimo garáž. Ráno asi po cca 30 minutách jizdy s puštěným výhřevem zadniho okna se mi okno nedokázalo více odmlžit je tohle normální???. Nikdy jsem u žádného předešlého auta neměl takovíhle problém. Ptám se proto protože už si připadám jak blázen a mám pocit že i kdyby upadli kola tak vyjadření ŠA bude že je to v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 (editace) Hmmm...dnes rano som ho mal tiez uplne zarosene,ale po 15min jazde a pustenom ohreve zadneho okna bolo uplne suche.Asi to teda nebude ok. Editováno: 10. Říjen 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 10. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Jezdil jsem po Liberci, takže buď jedes do kopce nebo potkáš semafor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robon Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 V 9. 10. 2018 na 17:59, AntonioB721 napsal: Ahoj chtěl jsem se zeptat,výjmečně jsem musel parkovat mimo garáž. Ráno asi po cca 30 minutách jizdy s puštěným výhřevem zadniho okna se mi okno nedokázalo více odmlžit je tohle normální???. Nikdy jsem u žádného předešlého auta neměl takovíhle problém. Ptám se proto protože už si připadám jak blázen a mám pocit že i kdyby upadli kola tak vyjadření ŠA bude že je to v pořádku. Vyhrievanie zadneho okna pri odstraneni vlhkosti pomoze, avsak je nutne mat dlhodobo resp. stale zapnutu AC (hlavne v mesiacoch zo zvysenou vlhkostou vo vzduchu). Mam skusenosy, ze budu okna zahmlene minimalne alebo vobec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 6. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Díky ale AC mám puštěnou pořád nemám důvod ji vypínat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robon Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 před 22 minutami, AntonioB721 napsal: Díky ale AC mám puštěnou pořád nemám důvod ji vypínat . Tazko odpovedat, vlhkost v aute je nepritel, ak vozidlo parkuje na ulici tazko sa mu vyhnut. Zalezi na nastaveni AC (vyssia teplota = nizsia vlhkost) vo vozidle. Dlhsie jazdy su plusom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 6. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Tam jde i to ze i teď v zimně je výkon vyhřevu hodně slabý. Odpověď servisu je kontrovali jsme to a proud tam jde a hřeje na otázku jak proběhla kontrola výhřevu ? Odpověď dal jsem tam ruku a cítil ze to hreje ???? . Prostě autorizovaný servis . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.