Rudolf Vážný Vloženo 13. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2018 Zdravím, u mé 81kW 1.9tDi se objevilo cvakání v motoru, které se se zvýšenými otáčkami zrychluje... viz video. Prosím, čím by to mohlo být, máte s tím zkušenost, na kolik vyjde oprava, je akutní? Díky. 1E8C1309-8E6B-44D0-96FF-F50FE7AE4728.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romel Vloženo 14. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2018 Ahoj mám ten samý problém. Dovoz SRN najeto 342tis km a je také hlučnější motor-kovové cvakání- hlavně převážně slyšet při jízdě z kopce při brzdění trojkou.. Myslím že by to mohly být hydroštosy.. Pokud je to ale ve zdravé míře něják závratně by to nemělo vadit. Kolik má najeto? Možná bych i zkusil dát trošku hustější olej pokud má více km, to může cvakání ztišit.. pokud to cvaká dost tak v blízké době hydroštosy- stojí pár set korun ale dražší bude spíš práce, přemýšlím že to nechám udělat pak až při rozvodech.? Také bych chtěl slyšet pár názorů kdo se v tom trošku pohybuje a rozumí :) - rád vyslechnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudolf Vážný Vloženo 14. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2018 Najeto 293tkm, slyšel jsem, že by mohlo jít i o opotřebovaný dvouhmotový setrvačník, což je bohužel podstatně dražší záležitost, než hydroštosy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romel Vloženo 14. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2018 Kdyby to byla dvouhmota při vyšlápnutí spojky by to přestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel412 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Hydrostely maji zivotnost do 300 tisic,ale to ti nikdo nezaruci. ja je udelal po 400 a motor je tichy jak pred dvaceti lety kdyz sem ovecku kupoval. Pokud se ti rozlomi, a praskne vacka, delas generalku.... Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudolf Vážný Vloženo 19. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Tak to byly hydroštely, výměna 3790,- 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romel Vloženo 22. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2018 V 19. 11. 2018 na 22:38, Rudolf Vážný napsal: Tak to byly hydroštely, výměna 3790,- Oka tak aspon už máš klid... Mě pujde příští týden okta na servis páč mi žačlo něco v motoru ,,hučet,, mám podezření že by to mohlo být ložisko na nap.kladce tak nechám rovnou udělat rozvody,hydroštely, a klínový řemen s kladkama.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.