StibTo Vloženo 8. Říjen 2024 Vloženo 8. Říjen 2024 V 17. 1. 2021 na 14:16, waikiki napsal: Když mi to nefungovalo, pomohlo základní nastavení. Najet sedačkou na doraz dozadu dolu, dopředu nahoru, ozval se gong a už to frčelo. Také jsem dnes tento návod použil, jelikož paměti řidičovy sedačky přestaly fungovat po výměně baterie v klíčku. Funguje to! Díky moc Citovat
slavo Vloženo 8. Říjen 2024 Vloženo 8. Říjen 2024 Ahoj, mozes dat nejaky blizsi pois, skusam vsetko mozne a nic. Citovat
StibTo Vloženo 8. Říjen 2024 Vloženo 8. Říjen 2024 (editace) @slavo jestli to je reakce na me tak bohuzel ne, nemuzu. Udelal jsem to naprosto presne jak je v mnou ocitovanem prispevek popsano a v mem pripade to stacilo Editováno: 8. Říjen 2024, autor: StibTo Citovat
R1dd3R Vloženo 27. Června Vloženo 27. Června (editace) Děti si hrály se sedačkou řidiče a teď mi po otevření zamčenýho auta automaticky jede do maximálního předklonu. To stejný paměť sedadel. Uloží všechny směry kromě předklon/záklon a vždy jede do maximálního předklonu. Zkoušel jsem vymazat personalizaci, tovární nastavení auta, odpojit pojistku ovládání sedadel a odpojit baterku na 30 min. Nic nepomohlo. Pak jsem zkoušel dát maximální záklon a maximální předklon hned po sobě, ale žádný gong se neozval. Přesně to jsem viděl, že dělaly děti. Maximální záklon a předklon. Pak jestli ještě něco pomačkaly, to už netuším. Napadá vás prosím ještě nějaký řešení? Jestli to během víkendu nerozchodím, tak jedu do autorizáku. Je to o nervy. EDIT: Vyřešeno. Důležitá poznámka k tomu záklonu a předklonu. Napřed dejte sedadlo do takové polohy, aby opravdu šel max záklon a předklon. Pak to pípne a už jede normálně. Já ho měl moc nízko a zastavilo se mi o zadní sedačku. Pak jsem ho dal moc vysoko a zastavilo se o střechu. Teď mi to prošlo komplet celý do lehu až k volantu, ozvalo se pípnutí a už jede. Editováno: 27. Června, autor: R1dd3R 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.