Plush Vloženo 20. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2018 zdravím, prosím o radu, kam zapojit trvalé a spínané + , přímo na baterku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 20. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2018 (editace) Ak zapojíš priamo na baterku, nebudeš to mať istené poistkou a už vôbec nebude spínané ..., Editováno: 20. Říjen 2018, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plush Vloženo 20. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2018 (editace) Díky, máš nějaký tip? Do spinacky? Nebo přes rádio? Editováno: 20. Říjen 2018, autor: Plush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 20. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2018 Otvor poistkovú skrinku a za ňou nájdeš aj trvalých aj spínaných 12V. Stačí skúšačka alebo multimeter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pellda Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 Ať nezakládám další téma... Koupil jsem si plašič na kuny, chci ho dát do motorového prostoru a chci aby byl v provozu pokud auto stojí. Poradí mi prosímnděkdo kam se napichnout s + polém?? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Na bateriu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pellda Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 :-D :-D jo bezva :-) tam je ale šťáva pořád. Ale asi to tak dopadne... Když nikdo nemá lepší nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 No ale ved pocas jazdy to nevadi :) Ja mam tiez plasicku zapojenu na + pol autobaterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pellda Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 (editace) Jo, ale já jak si něco zamanu, tak jdu za tím svým... Podařilo se mi to vyřešit. Kdyby někdo klidně i na něco jiného potřeboval to samé, podělím se o jednoduché schéma. Je tam jeden o.z. asi za 3koruny a pár odporů a funguje to skvěle! Editováno: 3. Listopad 2018, autor: pellda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 V 3. 11. 2018 na 1:17, pellda napsal: Jo, ale já jak si něco zamanu, tak jdu za tím svým... Podařilo se mi to vyřešit. Kdyby někdo klidně i na něco jiného potřeboval to samé, podělím se o jednoduché schéma. Je tam jeden o.z. asi za 3koruny a pár odporů a funguje to skvěle! Právě řeším něco podobného. Na jakém principu to funguje a kam jsi tedy nakonec připojil ten plus pól? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.