Publikováno Říjen 20, 20186 r zdravím, prosím o radu, kam zapojit trvalé a spínané + , přímo na baterku?
Říjen 20, 20186 r Ak zapojíš priamo na baterku, nebudeš to mať istené poistkou a už vôbec nebude spínané ..., Upraveno Říjen 20, 20186 r od Effendi
Říjen 20, 20186 r Autor Díky, máš nějaký tip? Do spinacky? Nebo přes rádio? Upraveno Říjen 20, 20186 r od Plush
Říjen 20, 20186 r Otvor poistkovú skrinku a za ňou nájdeš aj trvalých aj spínaných 12V. Stačí skúšačka alebo multimeter.
Říjen 28, 20186 r Ať nezakládám další téma... Koupil jsem si plašič na kuny, chci ho dát do motorového prostoru a chci aby byl v provozu pokud auto stojí. Poradí mi prosímnděkdo kam se napichnout s + polém?? Díky!
Říjen 29, 20186 r :-D :-D jo bezva :-) tam je ale šťáva pořád. Ale asi to tak dopadne... Když nikdo nemá lepší nápad
Říjen 30, 20186 r No ale ved pocas jazdy to nevadi :) Ja mam tiez plasicku zapojenu na + pol autobaterie
Listopad 3, 20186 r Jo, ale já jak si něco zamanu, tak jdu za tím svým... Podařilo se mi to vyřešit. Kdyby někdo klidně i na něco jiného potřeboval to samé, podělím se o jednoduché schéma. Je tam jeden o.z. asi za 3koruny a pár odporů a funguje to skvěle! Upraveno Listopad 3, 20186 r od pellda
Prosinec 4, 20204 r V 3. 11. 2018 na 1:17, pellda napsal: Jo, ale já jak si něco zamanu, tak jdu za tím svým... Podařilo se mi to vyřešit. Kdyby někdo klidně i na něco jiného potřeboval to samé, podělím se o jednoduché schéma. Je tam jeden o.z. asi za 3koruny a pár odporů a funguje to skvěle! Právě řeším něco podobného. Na jakém principu to funguje a kam jsi tedy nakonec připojil ten plus pól?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.