MigelAntonio Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Zdravím, dneska jsem si chtěl nechat přehodit originání kola ze Superba za Dezent co jsem kdysi dostal grátis, ale v servisu mi to neudělali protože na to neměli šrouby a originální od Superbu prej nejdou. Nemám k těm kolům vůbec nic, ani papír takže netuším vůbec jaké šrouby tam mají být. Už to hledám dlouho ale nevím si rady tak prosím o pomoc, na kole jsem vyčetl z vnitřní strany nějaký čísla 40 112 a TREP 7Jx16H2, děkuju za případnou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Tak originál šroub má závit M14x1,5 a kulovou dosedací plochu. Pokud nesedí tak je tam nejspiš kuželová dosedací plocha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MigelAntonio Vloženo 22. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 (editace) Tak mi na to dali Kegelbundschraube M14X1.5x28 VP1, moc díky za radu a ochotu :) holt pech že mi chyběly, ale ty zimní alu jsem dostal grátis s prakticky novým obutím takže i s těma 42 euro co mě teď stály se to vyplatilo :) Editováno: 27. Říjen 2018, autor: MigelAntonio Změna situace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.