edman Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Ahoj potřeboval bych radu. V interieru nesvítí ani jednou světlo, včetně kufru a to ani na ruční zapnutí. Kde by mohla být chyba? Nemá někdo zkušenost? (pojistky ok) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek WV Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Ahoj, Vyresil jsi to nejak? Cim to bylo? Mam ted uplne to stejne a v AS sem to mel 3 dny a pripada mi, ze se vymlouvaji na ŠA, ze jim pry maji jeste neco poslat atd, ale myslim si, ze nevi co s tim.. Auto mam ted u sebe, prtze nahradni mi nedali a ted mi pripada, ze se zacinaji vyhybat... Diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edman Vloženo 23. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Ahoj. Vyresil, nakonec to opravdu byla pojistka ktera se tvarila jako ok ale pri promereni byla spatna. Vymenil jsem a fabie zase svitila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.