bembek Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Prosím o radu, kam pripojiť neoriginál DO tak, aby sa CZ zamklo aj so SAFE systémom? Keď som ho pripojil na konektor pravého stlpiku predných dverí na zelenomodrý kablik, dvere sa len zamknu alebo odomknu bez SAFE systému. Chcem aby sa to zamklo tak, ako ked zamknem klucom, cize aj so SAFE systemom. Poradí niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Taky budu zapojovat neorigo dalku, tak pls poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Toto by aj mna celkom zaujimalo. Prave mi vykradli auto, rozbili trojuholnikove sklo na zadnych dverach a otvorili si dvere z vnutra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 To by mě zajímalo, jak to udělali. Když rozbiješ okno, zevnitř si neotevřeš, když máš SAFE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 To by mě zajímalo, jak to udělali. Když rozbiješ okno, zevnitř si neotevřeš, když máš SAFE. nemá SAFE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembek Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Toto mam uz vyriesene. Pri montazi DO som mal totiz v zapalovani kluc a preto sa CZ zamklo bez SAFE systemu. Po vytiahnuti kluca zo zapalovania bolo vsetko OK. Moj dalsi postreh mimo toto tema ale je, ze ked zaradim spiatocku zapne sa mi vnutorna ventilacia. Po vyradeni spiatocky sa zase vrati naspat na vonkajsiu ventilaciu. Je toto chyba, alebo to tak ma byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 To je v pořádku. Aby při couvání nešly zplodiny ventilací do interiéru, přepíná se na vnitřní cirkulaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Toto mam uz vyriesene. Pri montazi DO som mal totiz v zapalovani kluc a preto sa CZ zamklo bez SAFE systemu. Po vytiahnuti kluca zo zapalovania bolo vsetko OK.Moj dalsi postreh mimo toto tema ale je, ze ked zaradim spiatocku zapne sa mi vnutorna ventilacia. Po vyradeni spiatocky sa zase vrati naspat na vonkajsiu ventilaciu. Je toto chyba, alebo to tak ma byt? tak toho jsem si nevšim, nebo mi to nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 To je v pořádku. Aby při couvání nešly zplodiny ventilací do interiéru, přepíná se na vnitřní cirkulaci. To slyším poprvé, musím prubnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Obávám se, že to platí jen pro auta s klimatizací..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 V tom případě nezkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.