Tomino Men. Vloženo 4. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2018 Zdravím priatelia, tak som tu zas. Koróziu na dverách sa zatiaľ nepodarilo vyreklamovať, v servise hovoria o vonkajšom poškodení... Prečo by ale boli zvonka poškodené dvere na oboch stranách a na rovnakých miestach, to mi je tajomstvom. Z rohov predných dverí už je lístkové cesto. Pokiaľ máte za sebou úspešnú reklamáciu v konkrétnom autoservise, dajte mi prosím vedieť, aspoň by som sa tam skočil informovať. Čo ma však viac zarazilo - po 8 a pol roku som si všimol, že zadná hrana strechy, tam kde sa otvára kufor - nie je nalakovaná. Nerozumiem tomu. Nie je to ošúchané od piatych dverí (nič tam nedrhne, ani na hrane kufra nie sú stopy po nejakom kontakte); ani sa tam nikdy nič nerozoberalo, nelakovalo. Pre mňa záhada - posúďte sami. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 To už by tam musela být rez, kdyby tam nebyl lak, ne? Nemáš to jen nějak znečištěné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 5. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 (editace) Špina to nie je, je to klasická bledošedá základovka aj s typickým povrchom. +- Plynulo od nej začína čierna farba aj s čírym lakom, aj keď to vyzerá, ako keby to bol spočiatku iba nejaký zanedbateľný kúsok (ale po celej šírke) a postupne sa to olupuje ďalej . Editováno: 5. Listopad 2018, autor: Tomino Men. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 Stejně jsem to měl na Ibize r.v. 96. Vždycky jsem si to vysvětloval tak že jsem to odřel v zimě, když byl na dveřích led a drhly.... No možná to tak teda nebylo :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Nerušil Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 taky to tak mám , je to jak přes kopírák úplně přesně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 6. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 Tiež si na to prišiel až teraz? Prípadne ak to vieš skôr, informoval si sa niekde, že ako sa môžu pustiť niečo také von z fabriky?.. Na aute za 600+tKč by som chcel asi veľa, aby ho aspoň poriadne nalakovali. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Jste mě tak vystrašili, že jsem se na to šel podívat a mám to OK, mám MR2017 a bílou barvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stann2 Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 (editace) Takto nenalakovane to mam aj ja.Mam octaviu kombi L&C 2008.A ešte tak isto to mam na prednej kapote stej strany od stieračov.Všimol som si to už pri kúpe auta a videl som to už na viacerých octaviach 2. Pokiaľ to je od výroby tak to je riadna fušerina.Mne sa to nezdá že sa to olupuje ale že to je zle streknuté Editováno: 7. Listopad 2018, autor: stann2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 ty bocni dvere se tu resili na vice mistech, byla to věc spatneho plechu, odmasteni a hlavne rzi v plose i pertlech dveri, hlavne pod gumou, ja reklamoval vsechy ctyri dvere a postupne nadvakrát byla provedena vymena na záruku, ted uz v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MICHAL5 Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 Taky jsem se díval na hranu u pátých dveří, a vše je v laku, komplet bílá barva, r.v. 11/2009, docela mě ta informace překvapila, že tam někdo nemá lak, asi bych si za ty roky všiml, ale nedalo mi to, se radši podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 17. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Tak to je zaujímavé,. Nenapadá mi, prečo by tomu tak vôbec mohlo byť. Zatiaľ to vyzerá tak, že biele to nalakované majú a čierne nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.