Bebesek Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 Ahoj lidi , mám prosbičku a potřebuji poradit , před nějakým čase mi na II octavii přestalo uplně fungovat stahování okna a zámek dveří za spolujezdcem , kabely jsem překontroloval , dokonce jsem zkusil přehodit zámek i stahovačku na druhou stranu za řidiče a tam mi to funguje , ale jak to připojim zpět tak nic , zkouknul jsem i kabely od B sloupku do A sloupku a pořád nic , moje otázka zní mohla by to dělat komfortní jednotka 1K0 959 433 BT ANO / NE ,. Už jsem bezmocný , nebo pokud by se na to někomu chtělo podívat z okolí Náchoda , nebo měl tuto jednotku doma a za nějaký drobný peníz by ji nechal , nebo alespon pujčil na vyzkoušení byl bych vám vděčný , děti se mi pořád hádají kdo bude na te straně kde je to O.k. a kdo na druhé kde to nejde moc moc děkuji Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Řeším úplně stejný problém.Dokaže někdo prosím poradit.A kde přesně najdu tu komfortu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Komfortka je pod palubni deskou pred spolujezdcem, vpravo od airbagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Děkuji,a ještě maličkost,když dám úplně stejnou konfortku (1K0959433BT) z vrakáče,musím ji nakodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 Musis (leda ze bys nahodou trefil komfortku z auta s uplne stejnou vybavou. A taky musis sparovat dalkove ovladani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bebesek Vloženo 11. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 No tak to bude asi muj problém , kdo by mi ji byl schopen spárovat a vozem a nebo dokážu to i já přes vag ??? nikde jsem nenašel jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Tak problém vyřešen.Přetržený tenký drátek ve dveřích spolujezdce?.?? Než rozeberete celé dveře,které Vám nefungují jak centrál,tak stahovačka a půl palubky,jako já,tak se nejprve mrkněte na ty dráty a svorkovnice ve dveřích. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.