Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj lidi , mám prosbičku a potřebuji poradit , před nějakým čase mi na II octavii přestalo uplně fungovat stahování okna a zámek dveří za spolujezdcem , kabely jsem překontroloval , dokonce jsem zkusil přehodit zámek i stahovačku na druhou stranu za řidiče a tam mi to funguje , ale jak to připojim zpět tak nic , zkouknul jsem i kabely od B sloupku do A sloupku a pořád nic , moje otázka zní mohla by to dělat komfortní jednotka 1K0 959 433 BT    ANO / NE ,. Už jsem bezmocný , nebo pokud by se na to někomu chtělo podívat z okolí Náchoda , nebo měl tuto jednotku doma a za nějaký drobný peníz by ji nechal , nebo alespon pujčil na vyzkoušení byl bych vám vděčný , děti se mi pořád hádají kdo bude na te straně kde je to O.k. a kdo na druhé kde to nejde moc moc děkuji Pavel

• 5 měsíců později...

Řeším úplně stejný problém.Dokaže někdo prosím poradit.A kde přesně najdu tu komfortu.

Komfortka je pod palubni deskou pred spolujezdcem, vpravo od airbagu.

Děkuji,a ještě maličkost,když dám úplně stejnou konfortku (1K0959433BT) z vrakáče,musím ji nakodovat?

Musis (leda ze bys nahodou trefil komfortku z auta s uplne stejnou vybavou. A taky musis sparovat dalkove ovladani...

• Autor

No tak to bude asi muj problém , kdo by mi ji byl schopen spárovat a vozem a nebo dokážu to i já přes vag ???

nikde jsem nenašel jak na to

Tak problém vyřešen.Přetržený tenký drátek ve dveřích spolujezdce?.??

Než rozeberete celé dveře,které Vám nefungují jak centrál,tak stahovačka a půl palubky,jako já,tak se nejprve mrkněte na ty dráty a svorkovnice ve dveřích.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.